Toledo's Pad 3. BURGH-HAAMSTEDE

Algemeen

Omschrijving

Wat een bijzondere ligging heeft deze unieke (vakantie) woning, midden in het duingebied van Westenschouwen. U loopt zo vanaf het terras, door het duingebied, met een fabuleus uitzicht over de Noordzee en de Oosterscheldekering, het strand op.

Object:
De woning betreft een uniek object gebouwd in de ’50 er jaren in het duingebied van Westenschouwen. Het unieke karakter zit vooral in de bijzondere ligging, geheel vrij en op een steenworp afstand van het strand, Burgh-Haamstede, de Oosterscheldekering, het prachtige wandel-fiets en duingebied van Westenschouwen. De normale voorzieningen zoals bijvoorbeeld een supermarkt, winkels, restaurants etc vindt u in het nabijgelegen dorp Haamstede. Historische plaatsen als Zierikzee, Middelburg en Goes zijn onder handbereik. Als u liefhebber bent van de golfsport kunt u terecht in Burgh-Haamstede, Bruinisse, Goes of Domburg.

Wat ons betreft treffen we slechts zelden een (vakantie) woning die dermate fraai is gelegen midden in de natuur en met directe toegang tot het strand. Natuurlijk heeft de woning een beperkte grootte en kan niet worden uitgebreid. Echter de ligging, de charmante uitstraling en de aanwezigheid van 4 slaapkamers maken dat u hier een perfecte mogelijkheid hebt om het familiehuis van uw dromen te betrekken.

De woning heeft een inhoud van ongeveer 350 m3 en is eenvoudig van opzet maar sfeervol van aard. Het object is aangesloten op het water en elektriciteitsnet. Er is geen gas aansluiting.

Indeling:
Via een eigen opgang / duinpad, bereikt u de woning met eigen parkeerplaats. Hal van de woning met toilet, doucheruimte en trapopgang. Toegang tot de gezellige living met dubbele openslaande deuren naar het terras, open haard en zicht op het rondom gelegen duinlandschap. Vanuit de woonkamer bereikt u de eveneens sfeervolle eetkamer met aangrenzende keuken met zicht op het landschap. De woning gaat feitelijk naadloos over in de duinen. Dit geeft de woning vanuit alle ruimten een bijzondere sfeer die wij u uitsluitend kunnen laten ervaren als u de woning zelf hebt bezichtigd. Via een tussenhal zijn er 2 slaapkamers te bereiken. Op de verdieping is een open zolder / hobby met eveneens 2 slaapkamers. Rondom de woning is er een terras en een duin-tuin welke direct overgaat in het duingebied. Er zijn prachtige plekjes rondom de woning waar u kunt genieten van maximale privacy. Er is een pad met toegang naar de woning (oude duinovergang), een schuur en parkeerplaats. Tevens is er vanuit de tuin via het duingebied een directe toegang naar het strand. Aan de voet van de duinen aan de straatzijde zijn er nog enkele woningen gesitueerd.

Erfpacht:
Het object is gelegen op erfpachtsgrond onder de volgende uitgangspunten en bepalingen:
• Gemeente Westerschouwen, sectie C, nummer 223, groot 6 are en 90 centiare
• Ingangsdatum: 23 november 2015
• Algemene voorwaarden Scheldestromen 2011
• Herziening : 5 jaarlijks
• Betaling: jaarlijks vooruit
• Canon: € 4.977,60
Voor de uitgebreide bepalingen omtrent het zakelijk recht van erfpacht verwijzen wij naar de akte van uitgifte in erfpacht d.d. 18 februari 2016.

Bestemming:
Het object is gelegen binnen het bestemming plan "Kop van Schouwen". De bestemming is wonen, de woning kan eventueel voor eigen gebruik recreatief worden gebruikt.

Richtprijs:
De richtprijs bedraagt € 550.000,- k.k.

Procedure:
De verkoop van het object zal plaatsvinden middels een inschrijvingsprocedure.
De kijkdagen zijn op de volgende data:
- vrijdag 16 juni van 14.00 - 16.00 uur
- zaterdag 17 juni van 11.00 - 13.00 uur

Op 7 juli 2017 kunt u uw bieding inleveren in een gesloten envelop bij notaris Klaassen notarissen te Zierikzee.
Na opening van de enveloppen zal de notaris een proces-verbaal opmaken van de uitgebrachte biedingen en zal de verkoper zich gedurende 1 week kunnen beraden over de gunning van de uitgebrachte biedingen. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor. De inschrijvingsprocedure gebeurt onder de voorwaarden bepalingen zoals vastgelegd in de NVM richtlijnen en middels een NVM inschrijvingsformulier.

De koper dient zich te conformeren aan het vastgestelde model koopovereenkomst en leveringsakte, welke beschikbaar zijn in de dataroom.

De dataroom is toegankelijk middels een inlogcode welke wij u op verzoek zullen verstrekken. Alle relevante documentatie en informatie zijn in de dataroom beschikbaar.

Algemeen:
Kenmerkend zijn de rust, de omringende natuur en duinlandschap en de vrijheid die we hier hebben ervaren. Liefhebbers van (strand)-wandelingen, fietsers en mensen die ruimte en rust waarderen komen zijn hier op de juiste plek!

Kenmerken:
- Bouwjaar : 'jaren 50
- Inhoud : ca. 350 m2
- Perceel grootte : 690 m2
- Erfpachtgrond
- Verwarming : Elektrische verwarming
- Maximale privacy
- Slechts 100 meter vanaf het strand.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 550.000, - k.k.
Statusgeveild/verkocht bij inschrijving
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisbungalow
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode1945-1959
Statusgeveild/verkocht bij inschrijving
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte104 m²
Perceeloppervlakte690 m²
Inhoud350 m³
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingelektrische verwarming
Buitenruimte
Liggingopen ligging, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?