Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Kaasboerweg 4

MELISKERKE
160 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Uniek object op een fraaie locatie op Walcheren. Dergelijke kansen in het buitengebied komen maar zelden vrij. Meer dan twee hectare grond, een ruime, vrijstaande woning met verrassend mooie tuin, riante schuur, paardenboxen, een rijbak en een weide vormen samen een harmonieus geheel. Dit alles is gelegen net buiten de bebouwde kom van Meliskerke op korte afstand van alle voorzieningen en uiteraard ook nabij het fraaie strand van Zoutelande. Zeker als u paarden aan huis wilt houden is dit een locatie die u moet komen bekijken. Alles is hier goed op ingericht en kan op een eenvoudige manier door u worden doorgezet.

WONING
De woning is voorzien van een A-label. Gezien de leeftijd is dat zeer goed te noemen. Maar er is dan ook echt geïnvesteerd in duurzaamheid. Onder andere 28 zonnepanelen, een hybride warmtepomp, voldoende isolatie en HR++ glas hebben de woning echt toekomstbestendig gemaakt. Ook de belangrijke ruimtes zoals keuken en badkamer zijn in goede conditie. De begane grond is grotendeels voorzien van vloerverwarming, terwijl een gashaard in de woonkamer voor de juiste sfeer zorgt.

De keuken is van alle gemakken voorzien (o.a. koelkast, vaatwasser, combi-oven en inductie kookplaat). In combinatie met de woonkamer is er een ruime leefruimte op de begane grond. De vloeren zijn strak afgewerkt met plavuizen. Een andere blikvanger is de tuinkamer uit 2013. Hier is het heerlijk vertoeven met een mooi zicht op de tuin en omgeving.

Door de aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond behoort gelijkvloers wonen tot de opties. De slaapkamer is ruim van opzet. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Een praktische bijkeuken en separaat toilet maken de begane grond compleet. Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers met mooi zicht op de omgeving en een derde, kleinere slaapkamer. Verder bevindt zich op de overloop een separate stookruimte.

BUITEN
Een verharde oprijlaan leidt naar de woning en de overige opstallen. De rijbak aan de voorzijde is 40 x 20 meter groot en gedraineerd. De stenen schuur (inclusief verdieping ca 90m²) is opgedeeld in een garage en een gedeelte met vliering. Achter de schuur staat een opstal met vier paardenboxen. De tussenruimte tussen schuur en de paardenboxen is verhard. Achter de paardenboxen bevindt zich de weide van ca. 4.000m². Deels is hier ook verharding aangebracht.

Rondom de woning is een siertuin met groen, terras en bestrating. In het oog springend is ook de vijverpartij. Op het perceel staat nog een tuinberging. Het gehele perceel is omringd door een groenrand met divers doorkijkjes richting de fraaie omgeving en ook richting de duinen van Zoutelande.

ALGEMEEN
-28 zonnepanelen
-Buitenschilderwerk is in 2019 uitgevoerd
-Na isolatie van muren en vloer
-Plafondisolatie tussen begane grond en de eerste verdieping, goed om warmte vast te houden en tevens een fijne geluidsisolatie.
-CV-ketel i.c.m. een hybride warmtepomp uit 2019
-Oplevering in onderling overleg

Kortom een compleet geheel op een mooie locatie. Graag ontvangen we u op locatie.

Meliskerke is een dorp met veel voorzieningen. Zo is er een bakker, slagerij, groenteboer, supermarkt, kledingwinkel en slijterij. Voor de dagelijks voorzieningen hoeft u dus het dorp niet uit. Daarnaast is er een basisschool en een tweetal kerken. Meliskerke is gelegen op slechts 2 kilometer van het strand in Zoutelande. In de nabije omgeving van Meliskerke zijn mooie natuurgebieden gelegen waar men heerlijk kan wandelen of fietsen.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1975
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  160 m²
 • Perceelsoppervlakte
  20720 m²
 • Inhoud
  670 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Buiten bebouwde kom
 • Tuin
  Tuin rondom Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.