Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Korte Nobelstraat 36

ZIERIKZEE
100 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Wij mogen u namens onze opdrachtgever deze tussenwoning in de binnenstad van Zierikzee aanbieden. De Korte Nobelstraat wordt gekenmerkt door het fraaie monument en tevens blikvanger ‘de Nobelpoort’ aan het einde van de straat. Verder ligt deze woning op loopafstand van de Albert Heijn en even verderop is het Havenplein waar diverse winkels, terrasjes en restaurants zijn gevestigd. Ook de diverse sportvoorzieningen aan de Korte Blokweg vindt u op steenworp afstand van deze woning.

Deze woning is gelegen op één van de betere percelen van de straat en meet een totale oppervlakte van 290 m2. De tuin inclusief achterom is maar liefst ca. 31 meter diep en ca. 9 meter breed en gericht op het oosten. Gezien de bestemming ‘gemengd’ zijn er diverse mogelijkheden op deze locatie zoals bijvoorbeeld kantoor of andere kleinschalige bedrijfsactiviteiten aan huis. Uiteraard is alleen wonen ook mogelijk.

Een ander pluspunt van deze woning is de ruime woonkamer waar aan de voorzijde een apart eetgedeelte aanwezig is en in het bredere gedeelte aan de achterzijde een fijne zithoek gecreëerd kan worden. Hier zijn tevens openslaande deuren naar de verrassend diepe achtertuin. Verder is het geheel door de jaren heen netjes onderhouden; zo is zeer recent het dak vervangen, het buitenschilderwerk uitgevoerd en is de badkamer in 2016 vernieuwd. Deze woning is dus zonder noemenswaardige aanpassingen direct te betrekken.

Globale indeling: De woning bestaat kort gezegd uit een benedenverdieping met eetgedeelte, woonkamer en een aanbouw met keuken en vervolgens hal met apart toilet. Aangrenzend is de badkamer (2016) met aparte douche, wastafel en de wasmachineaansluiting gevestigd. Op de etage bevinden zich drie slaapkamers en een vaste trap naar de ruime bergzolder. Kortom, de ideale gezinswoning te midden van alle voorzieningen die Zierikzee te bieden heeft.

Deze woning meet een woonoppervlakte van ca. 100 m2 en een inhoud van ca. 335 m3. Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen;
– Toplocatie nabij o.a. supermarkt, horeca en sportvoorzieningen
– Bouwjaar van de woning ca. 1850
– Verrassend diepe tuin van ca. 31 x 9 meter
– Drie slaapkamers aanwezig op de etage
– Bergzolder bereikbaar met een vaste trap
– Totale woonoppervlakte ca 100 m2
– Recreatieve verhuur en/of recreatief eigen gebruik van deze woning is niet toegestaan
– Badkamer vernieuwd in 2016
– Intergas Cv-ketel uit 2015
– Schilderwerk kozijnen en achtergevel 2020
– Oplevering in onderling overleg

Zierikzee:
Zierikzee is een monumentenstad met een bruisende binnenstad waar deze woning ook onderdeel van is. Het voorzieningenniveau is goed, alle voorzieningen zijn op loopafstand of per fiets te bereiken. Op loopafstand is de sfeervolle haven met diverse restaurantjes, winkels en gezellige drukte gelegen. Met name in de zomer zijn de terrassen gevuld en is het gezellig druk in de binnenstad van Zierikzee. Ook qua sportvoorzieningen heeft Zierikzee genoeg te bieden met o.a. een multifunctioneel sportcentrum, een atletiekbaan en diverse sportverenigingen aan de Korte Blokweg.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1850
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  100 m²
 • Perceelsoppervlakte
  290 m²
 • Inhoud
  335 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.