Plaats zoekopdracht

Schakel onze taxateurs in!

  Naam / Bedrijfsnaam*
  E-mailadres*
  Telefoonnummer*
  Te taxeren adres*
  Wat voor type vastgoed is het?*
  Bestand uploaden (vb. Plattegrond)
  Opmerking(en)

  Bedrijfstaxatie

  Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars | Taxateurs voor commercieel vastgoed

  Waarom een bedrijfstaxatie?

  Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars | Taxateurs taxeert vastgoed voor ondernemers, beleggers, banken, accountants en beleidsmakers.

  Het doel kan zijn:

  • taxatie voor financiering
  • fiscale doeleinden
  • afwikkeling nalatenschap (erfenis)
  • huurprijsherziening
  • balanswaardering
  • aan- of verkoopbeslissing (Bijv. te realiseren nieuwbouw)

   

  Naast de waardering van de reguliere asset classes zoals kantoren, bedrijfsruimten en winkels, zijn wij ook gespecialiseerd in de waardering van:

  • wooncomplexen
  • maatschappelijk vastgoed
  • zorgvastgoed
  • logistiek- en havengebonden vastgoed
  • erfpacht
  • opstalrecht

   

  Daarnaast werken wij samen met Forvalue voor exploitatiegebonden vastgoed. Wij genieten het vertrouwen van een brede groep opdrachtgevers meer informatie hiervoor vindt u terug in onze referenties.

  Wat het taxatie vraagstuk ook is, wij helpen u graag verder met een gedegen taxatie.

   

  Taxatie aanvragen!

  Kwaliteit gegarandeerd

  Sinke Komejan Bedrijsfmakelaars | Taxateurs is gecertificeerd en geaccrediteerd volgens nationale en internationale standaarden.

  Lees hiernaast meer over de instanties waarbij wij zijn aangesloten.

   

  Taxatie aanvragen!

  RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors)

  RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) is een van de meest toonaangevende regelgevende instanties ter wereld, die op onafhankelijke wijze en in het algemeen belang van de gehele vastgoedsector haar opinie uitdraagt. Vanuit de basis waarin kwaliteit en integriteit als hoogste goed gelden, worden zo normen gesteld, adviezen geleverd en arbitragezaken gevoerd. Naast Sinke Komejan zijn er wereldwijd meer dan 170 bedrijven die door RICS worden gereguleerd.

  TEGoVA | European Valuation Standards (EVS)

  TEGoVA beheert de European Valuation Standards (EVS) die aanhaken bij waardebegrippen en wetgeving zoals deze binnen Europa gelden. De AFM, NVB en DNB steunen de taxateurs en de NVM in haar lidmaatschap bij TEGoVA.

  TMI (Taxatie Management Systeem)

  Een TMI taxateur wordt getoetst op zijn vaardigheden voor toetreding tot TMI. Eenmaal binnen wordt de taxateur verplicht bijgeschoold middels de TMI Academy. De taxaties worden verwerkt binnen het Taxatie Management Systeem en voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed van TMI. Kortom, een TMI taxatie staat voor kwaliteit!

  Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)

  Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) is de garantie voor de opdrachtgever dat hij een integere en deskundige vastgoedtaxateur inschakelt: een Register-Taxateur (RT). Een Register-Taxateur handelt in het publiek belang, werkt volgens internationale richtlijnen EVS/IVS en erkende gedrags- en beroepsregels. De Register-Taxateur onderwerpt zich aan het doorlopend toezicht en het centrale tuchtrecht van het NRVT. Alle Register-Taxateurs in Nederland kunt u vinden in het register van het NRVT.

  VastgoedCert

  VastgoedCert is hèt kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs o.z. Sinds er geen wettelijke beëdiging meer is, mag iedereen zich makelaar of taxateur noemen. Daarom is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht, een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid.

  NVM Business

  De vakgroep NVM Business is gespecialiseerd in commercieel vastgoed (kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels en horeca) en bestaat uit 700 makelaars. NVM Business makelaars en taxateurs onderscheiden zich op grond van hun deskundigheid en kennis van de regionale markten waarin zij actief zijn. NVM Business stelt hoge eisen aan de deskundigheid van haar leden, zeer professionele research & development activiteiten en het bevorderen van de integriteit binnen de branche.

  Vestiging Bedrijfsmakelaars
  Onze specialisten staan voor u klaar
  Koos Schreuder
  Algemeen directeur I Register Makelaar en Taxateur
  Bedrijfsmakelaars
  Dennis Wieland
  Manager Taxaties Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Diana Sinke
  Register Makelaar en Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  d.sinke@sinke.nl
  0118 620 062
  Bedrijfsmakelaars
  Babette Goossens
  Assistent Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars

  Gerelateerde diensten

  Binnen de Sinke Komejan Groep helpen wij je graag met het aan- en verkopen van commercieel vastgoed en ondersteunen wij met taxaties en beleggingsvraagstukken.

  Bedrijfsruimte verkopen/verhuren

  Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars | Taxateurs geeft u advies op maat bij de verkoop of verhuur van uw bedrijfsruimte.

  Bedrijfsruimte verkopen

  Horeca taxatie

  Een taxatie van exploitatiegebonden vastgoed kan in verschillende situaties nodig zijn.

  Horeca taxatie