Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht

Schakel onze deskundige vastgoedspecialisten in!

  Bedrijfsnaam*
  Naam*
  Functie*
  E-mailadres*
  Telefoonnummer*
  Wat voor type vastgoed is het?*

  Bedrijfstaxatie

  Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars | Taxateurs voor commercieel vastgoed

  Waarom een taxatie?

  Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars | Taxateurs taxeert vastgoed voor ondernemers, beleggers, banken, accountants en beleidsmakers.

  Het doel kan zijn:

  • taxatie voor financiering
  • fiscale doeleinden
  • huurprijsherziening
  • balanswaardering
  • bezwaar WOZ
  • aan- of verkoopbeslissing
  • berekening herbouwwaarde

   

  Naast de waardering van de reguliere asset classes zoals kantoren, bedrijfsruimten en winkels, zijn wij ook gespecialiseerd in de waardering van exploitatiegebonden vastgoed, woningcomplexen en logistiek- en havengebonden vastgoed. U kunt dit terugvinden in de referenties op onze website; wij genieten het vertrouwen van een brede groep opdrachtgevers.

  Wat het taxatie vraagstuk ook is, wij helpen u graag verder met een gedegen taxatie.

   

  Taxatie aanvragen!

  Kwaliteit gegarandeerd

  Sinke Komejan Bedrijsfmakelaars | Taxateurs is gecertificeerd en geaccrediteerd volgens nationale en internationale standaarden.

  Lees hiernaast meer over de instanties waarbij wij zijn aangesloten.

   

  Taxatie aanvragen!

  TMI taxateur

  Een TMI taxateur wordt getoetst op zijn vaardigheden voor toetreding tot TMI. Eenmaal binnen wordt de taxateur verplicht bijgeschoold middels de TMI Academy. De taxaties worden verwerkt binnen het Taxatie Management Systeem en voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed van TMI. Kortom, een TMI taxatie staat voor kwaliteit!

  VastgoedCert

  VastgoedCert is hèt kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs o.z. Sinds er geen wettelijke beëdiging meer is, mag iedereen zich makelaar of taxateur noemen. Daarom is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht, een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid.

  RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors)

  RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) is een van de meest toonaangevende regelgevende instanties ter wereld, die op onafhankelijke wijze en in het algemeen belang van de gehele vastgoedsector haar opinie uitdraagt. Vanuit de basis waarin kwaliteit en integriteit als hoogste goed gelden, worden zo normen gesteld, adviezen geleverd en arbitragezaken gevoerd. Naast Sinke Komejan zijn er wereldwijd meer dan 170 bedrijven die door RICS worden gereguleerd.

  NVM Business

  De vakgroep NVM Business is gespecialiseerd in commercieel vastgoed (kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels en horeca) en bestaat uit 700 makelaars. NVM Business makelaars en taxateurs onderscheiden zich op grond van hun deskundigheid en kennis van de regionale markten waarin zij actief zijn. NVM Business stelt hoge eisen aan de deskundigheid van haar leden, zeer professionele research & development activiteiten en het bevorderen van de integriteit binnen de branche.

  Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)

  Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) is de garantie voor de opdrachtgever dat hij een integere en deskundige vastgoedtaxateur inschakelt: een Register-Taxateur (RT). Een Register-Taxateur handelt in het publiek belang, werkt volgens internationale richtlijnen EVS/IVS en erkende gedrags- en beroepsregels. De Register-Taxateur onderwerpt zich aan het doorlopend toezicht en het centrale tuchtrecht van het NRVT. Alle Register-Taxateurs in Nederland kunt u vinden in het register van het NRVT.

  TEGoVA | European Valuation Standards (EVS)

  TEGoVA beheert de European Valuation Standards (EVS) die aanhaken bij waardebegrippen en wetgeving zoals deze binnen Europa gelden. De AFM, NVB en DNB steunen de taxateurs en de NVM in haar lidmaatschap bij TEGoVA.

  Vestiging Bedrijfsmakelaars
  Onze specialisten staan voor u klaar
  Dennis Wieland
  Assistent taxateur bedrijfsmatig vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Diana Sinke
  Gecertificeerd Makelaar / Taxateur o.z.
  Bedrijfsmakelaars
  d.sinke@sinke.nl
  0118 620 062
  Bedrijfsmakelaars
  Babette Goossens
  Assistent Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Klantbeoordelingen
  Wat klanten van ons vinden
  Dhr. P. Stroo
  Westkapelle
  Een funda in business gebruiker
  Middelburg
  Een funda in business gebruiker
  Goes
  Het contact met de makelaar was zeer goed, korte lijnen en snel schakelen.

  Het contact met de makelaar was zeer goed, korte lijnen en snel schakelen. Wij verwachten kennis van de recreatiesector, goede begeleiding bij het verkoopproces, goede sociale vaardigheden. Professionele begeleiding biedingen en terugkoppeling naar de verkoper verliepen zeer goed. Het persoonlijk contact met de makelaar en medewerkers op kantoor waren zeer professioneel en productief!

   

  Benieuwd naar al onze reviews?

  Bekijk ons kantoor op Funda!

   

  Professionele begeleiding van zowel de koper als de verkoper

  De professionele begeleiding van zowel de koper als de verkoper en de adequate manier van handelen van deze makelaar heeft tot de verkoop van dit bedrijfspand geleid.

   

  Benieuwd naar al onze reviews?

  Bekijk ons kantoor op Funda!

  Deze makelaar kent de markt en de regelgeving zeer goed.

  Ik heb makelaar Sinke Komejan de opdracht gegeven voor de verkoop van mijn beleggingsobject. Het pand is nu verkocht en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met de begeleiding van deze verkoop. Deze makelaar kent de markt en de regelgeving zeer goed.

   

  Benieuwd naar al onze reviews?

  Bekijk ons kantoor op Funda!

  Gerelateerde diensten

  Binnen de Sinke Komejan Groep helpen wij je graag met het aan- en verkopen van commercieel vastgoed en ondersteunen wij met taxaties en beleggingsvraagstukken.

  Bedrijfsruimte verkopen/ verhuren

  Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars | Taxateurs geeft u advies op maat bij de verkoop of verhuur van uw bedrijfsruimte.

  Bedrijfsruimte verkopen

  Horeca taxatie

  Een taxatie van exploitatiegebonden vastgoed kan in verschillende situaties nodig zijn.

  Horeca taxatie

  zakelijk
  Nieuwe woonspeciaalzaak in hartje Koudekerke: ‘De doelgroep loopt langs’
  18 oktober 2021
  Een winkel waar je terechtkunt voor stucwerk, meer dan dertig soorten vloeren én doe-het-zelfproducten, midden in Koudekerke. Dat is de missie van ondernemer Yunus Arslan. Afgelop[...]
  zakelijk
  Deal met een goed doel: nieuwe GGD-vaccinatielocatie in Zierikzee
  04 juni 2021
  Maak kennis met de vierde en laatste GGD-vaccinatielocatie in Zeeland! In een week tijd is het leegstaande pand in Zierikzee omgebouwd tot een vaccinatielocatie waar 570 prikken pe[...]
  zakelijk
  Bedrijfspanden verkopen is een vak apart!
  10 februari 2021
  Dat zegt dhr. Wim de Bruijn, die in december 2020 twee verhuurde winkelpanden aan de Ganzepoortstraat in hartje centrum Goes verkocht. De verkoop is begeleid door Sinke Komejan. [...]
  zakelijk
  Het succes van splitsen: van één loods naar vier bedrijfsunits 
  28 januari 2021
  Wat als niemand zich meldt voor de gigantische loods die je in de verkoop hebt? Dan moet je creatief zijn. Het overkwam ondernemer Mark Lemsom. Hij besloot zijn voormalig Formidopa[...]
  zakelijk
  Wie koopt, de Vliethoeve? Dat is lange tijd de vraag geweest in Kortgene en Geersdijk. En daar is nu een antwoord op!
  20 september 2020
  Landgoed Rijckholt, de woongemeenschap voor ouderen in Geersdijk. Het wil in het complex aan de Galgendijk betaal­bare zorgappartementen aan­bieden.[...]
  wonen
  Cash nodig? En straks…?
  01 april 2020
  Wat gebeurt er als een groot deel van de wereld met piepende remmen tot stilstand komt? Het antwoord daarop gaan we de komende tijd ervaren. De ene na de andere econoom, bankier of[...]