Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Doormanstraat 37

KOUDEKERKE
118 m²
kamers
€ 285.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op zoek naar ruime hoekwoning gelegen op een kindvriendelijke locatie dan is dit uw kans! De woning biedt een doorzon woonkamer, 4 ruime slaapkamers een half-open keukenruimte en is gesitueerd in een rustige straat met vanuit de woonkamer zicht op een groenstrook. Het geheel heeft een woonoppervlakte van circa 118 m², een inhoud van circa 365 m³ en is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en vloerisolatie door middel van Thermoparels.

Begane grond
De woonkamer meet circa 28 m² en door aanwezigheid van twee grote raampartijen is er volop daglichttoetreding. De hal is voorzien van vernieuwde meterkast, nieuwe toiletruimte en handige trapkast. De half-open keukenruimte is voorzien van een moderne keukenopstelling uit 2021 en inductiekookplaat, vlakscherm afzuigkap, oven en vaatwasser. Via de keukenruimte en een deur in woonkamer is de achtertuin met stenen berging bereikbaar.

Eerste verdieping
Op de verdieping bevinden zich de drie ruime slaapkamers van respectievelijk circa 15, 12.5 en 7 m². In de twee grootste slaapkamers dient de tussenwand als opbergruimte dit door middel van vier inbouwkasten. De moderne badkamer welke is vernieuwd in 2021 is voorzien van hangtoilet, ruime inloopdouche en een dubbele wastafel met meubel.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap is de zolder bereikbaar welke zijn voorzien van twee kantelramen welke voldoende daglicht toelaten. De zolderverdieping is onderverdeeld in overloop en slaap/ werkkamer. Deze kamer meet circa 17 m² met aan beide zijden nog de nodige opbergruimte. Op de overloop bevind zich de CV opstelling en de witgoedaansluiting.

Tuin en schuur
De woning is voorzien van een voor- , achter- en zijtuin. De achtertuin is gesitueerd op het oosten en is bereikbaar middels een vrije achterom en heeft een ruime stenen berging. Twee jaar geleden is er tegen de achtergevel een aluminium veranda geplaatst daar is het prima vertoeven bij elk weertype. De voortuin is speels aangelegd met beplanting en centraal gelegen een vijver.

Uitgelicht
– Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
– Vloerisolatie door middel van Thermoparels (2017)
– Verwarming alsmede warm water door middel van een Intergas HRE ketel uit 2017
– Moderne vanille kleurige keukenopstelling uit 2021
– Vernieuwde badkamer en toiletruimte uit 2021
– 12 zonnepanelen 370Wp Huur

Om een goede indruk van deze ruime eengezinswoning te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor opnemen op tel.nr. 0118-689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom, asbest en de ‘Kwaaitaal’-vloer met garantie.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 285.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1971
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  118 m²
 • Perceelsoppervlakte
  175 m²
 • Inhoud
  365 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.