Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Gerbrandystraat 114

VLISSINGEN
Icon
81 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Deze hoekwoning is gelegen aan de gezellige Gerbrandystraat in Vlissingen. Speeltuin Lammerenburg bevindt zich om de hoek evenals overige voorzieningen zoals supermarkt, school en andere winkels bevinden zich op korte afstand in de tegenovergelegen wijk Pauwenburg. Wat ons betreft een ideale plek voor een starter of een jong gezin. Het geheel is gelegen op een mooi perceel van 186m² grond en is voorzien van drie slaapkamers, een praktische bijkeuken en een handige berging.

WONEN
De woonkamer is circa 28m² groot en voorzien van een ruime haardpartij die meteen het centrale punt van de ruimte is. Vanuit de woonkamer is er een leuk zicht op de tuin en op de omgeving. De keuken is eenvoudig maar functioneel en ruim. Tussen de keuken en berging is in het verleden een bijkeuken gebouwd. Dit is een ideale binnenkomer en tevens de plaats voor de wasmachine. Een toilet en ruime kelderkast maken de begane grond compleet.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er drie (slaap)kamers. Intern zijn ze verschillend qua grootte. De grootste slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde. Dakkapellen aan voor en achterzijde zorgen voor voldoende daglicht en stahoogte. De badkamer is een douchecel met wastafel.

Via een luik en een losse trap is de tweede verdieping te bereiken. Deze ruimte is in het verleden zelfs gebruikt als extra slaapkamer maar kan het beste dienst doen als bergruimte. Tevens bevindt zich hier de cv-ketel opstelling.

TUIN
De achtertuin is een fijne plaats en is voorzien van bestrating en groen. De stenen berging is voorzien van elektra, water en verwarming. Er is een poort naar een achterpad, dit achterpad is eigendom van Gerbrandystraat 110. Momenteel wordt dit pad gebruikt als achterom voor Gerbrandystraat 114. Aan de voorzijde zorgt de voortuin voor een buffer tussen woningen en straat. Parkeren kan aan de straat.

ALGEMEEN
-Deels voorzien van muur- en vloerisolatie.
-Dakisolatie en dubbel glas.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Vlissingen is een stad aan zee en heeft veel te bieden. Wat dacht u van de prachtige boulevard, de duinen en de stranden? Tevens zijn er diverse scholen en supermarkten op fietsafstand te bereiken, voor de sportliefhebber bevindt zich Sportpark Bonedijke op loopafstand van de woning. Via de uitvalsweg A58 staat u binnen één uur in Roosendaal en of Antwerpen. Middelburg is binnen tien autominuten te bereiken, Goes in circa vijfentwintig minuten.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1935
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  81 m²
 • Perceelsoppervlakte
  186 m²
 • Inhoud
  315 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.