Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Nolleplaatlaan 30.

KOUDEKERKE
Icon
44 m²
Icon
kamers
€ 225.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Wonen op één van de mooiste locaties aan de Zeeuwse kust? Wij bieden u dit goed onderhouden appartement met twee slaapkamers, een ruim balkon en gemeenschappelijke tuin in het prachtige buurtschap Dishoek aan. Gesitueerd onderaan de duinen op 300 meter van de zee en de prachtige Walcherse natuur als buurman. Rust, vrijheid en ruimte gaan hier hand in hand. Dit appartement valt in een gebied dat niet is aangemerkt als werkingsgebied van de huisvestingsverordening. Dit betekent dat dit appartement zowel recreatief (voor eigen gebruik) als permanent bewoond mag worden.

Het appartement is gelegen in een kleinschalig appartementencomplex op de eerste verdieping van een gebouw bestaande uit drie woonlagen. Vanuit de woonkamer is er een leuk zicht op de omgeving. Deze vormt samen met de keuken één open ruimte. De keuken is voorzien van een gaskookplaat en koelkast. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon. Dit balkon is gesitueerd op het zuidwesten en biedt een leuk zicht op de omgeving.

Verder zijn er nog twee ruime slaapkamers en een badkamer aanwezig. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche. Parkeren kan op een eigen parkeerplaats aan de voorzijde van het complex. Daarnaast is er een gezamenlijke tuin aanwezig. Daar is het heerlijk spelen voor de kinderen. Een gemeenschappelijke afsluitbare fietsenstalling en opslagruimte maken het geheel compleet. Kortom een ideale uitvalsbasis aan de Zeeuwse kust.

ALGEMEEN
-De VvE bijdrage is exclusief een voorschot voor energie.
-Verwarming en warmwater door middel van een centrale voorziening.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Met zijn ontspannen sfeer, prachtige natuur en nabijheid van de kust, is Dishoek een geweldige plek voor diegenen die op zoek zijn naar een rustigere levensstijl of een ontspannen vakantie in Zeeland.

Veel mensen waarderen Dishoek vanwege de rustige sfeer en de mogelijkheden voor outdoor activiteiten zoals wandelen, fietsen en natuurlijk genieten van het strand. Het is ook gunstig gelegen ten opzichte van andere populaire bestemmingen in Zeeland, zoals Vlissingen en Middelburg, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor het verkennen van de regio.

Interesse? Één van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 225.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1970
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  44 m²
 • Inhoud
  125 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Centrale voorziening
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.