Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Voorstraat 34

COLIJNSPLAAT
Icon
69 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Welkom bij BOOT Makelaars, waar we met trots deze prachtig gerenoveerde woning te koop aanbieden! Deze woning is onlangs volledig gemoderniseerd en voldoet aan alle hedendaagse wooncomfortnormen. Bij binnenkomst wordt u begroet door strak gestucte wanden en plafonds, een prachtige laminaatvloer en een splinternieuwe keuken en badkamer. Het enige wat u nog hoeft te doen, is uw meubels naar binnen brengen en genieten van uw nieuwe thuis.

Deze woning beschikt ook over een achtertuin met een vrije achterom, wat privacy en gemak toevoegt aan uw woongenot. Maar dat is nog niet alles! Als kers op de taart biedt deze woning een schitterend dakterras, waar u kunt ontspannen. Dit dakterras is maar liefst 12 m².

Dit is uw kans om in een compleet gerenoveerde woning te wonen, zonder de stress van verbouwen. Wacht niet te lang, want dit pareltje zal snel van eigenaar wisselen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Begane grond:
Bij binnenkomst word je verwelkomd in de entree met daarin de meterkast. De sfeervolle woonkamer is voorzien van leuke details, waaronder een charmant nisje halverwege de woonkamer, wat deze ruimte een unieke uitstraling geeft. De aangrenzende woonkeuken met keukenopstelling is eigentijds en ademt sfeer. Via tuindeuren is de achtertuin toegankelijk.

In het midden van de begane grond bevindt zich een eigentijdse badkamer met alles wat je nodig hebt: een toilet, wastafelmeubel en een handige inloopdouche.

Verdieping:
De bovenverdieping is eveneens strak afgewerkt en biedt twee gezellige slaapkamers. Een bijzonder detail zijn de hoge plafond, wat de ruimte een extra ruimtelijk gevoel geeft. Vanuit de achterste slaapkamer heb je toegang tot een heerlijk dakterras, een privéplek waar je in alle rust kunt genieten.

Deze woning is een unieke kans en biedt het beste van zowel binnen- als buitenleven. Mis deze gelegenheid niet en neem snel contact met ons op voor een bezichtiging!
Colijnsplaat:
Op het Eindeloos (voormalig) Eiland Noord Beveland is het goed wonen. Het wordt gekenmerkt door rust, ruimte, water (Veerse Meer, Nationaal Park Oosterschelde en Noordzee strand) en adembenemend mooi natuurschoon. Dagelijks genieten van zon, zee, strand en schone lucht is hier dan ook de gewoonste zaak van de wereld. De steden Goes, Zierikzee en Middelburg zijn met de auto binnen 20 minuten bereikbaar.

Het object is gelegen in de werkelijk schitterende, lommerrijke Voorstraat van het gezellige aan Nationaal Park “De Oosterschelde” gelegen vissersdorp Colijnsplaat.

Uw interesse is gewekt? Neem contact op met het team van BOOT. Wij helpen u graag en met plezier!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1890
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  69 m²
 • Perceelsoppervlakte
  67 m²
 • Inhoud
  248 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Doorstroomboiler
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Colijnsplaat?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.