Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Van Cittersstraat 11

MIDDELBURG
73 m²
kamers
€ 250.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Deze leuke hoekwoning met onder meer drie slaapkamers en een fijne lichte woonkamer is gelegen op een riant perceel van 190 m², heeft een lekkere op het zuidwesten gelegen achtertuin en parkeergelegenheid op eigen terrein. De ligging is ook perfect! Sint laurens is gelegen aan de Noordkant van Middelburg maar het centrum van de stad, met al haar voorzieningen, is op korte afstand! Ook het platteland van Walcheren, het strand, de zee en de duinen zijn binnen enkele (fiets-)minuten bereikbaar. Wil je een keer naar richting de Randstad of bijvoorbeeld Antwerpen…..ook de uitvalswegen zijn om de hoek.

indeling:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, trapopgang naar eerste verdieping en toilet. Heerlijk lichte L-vormige woonkamer met houtkachel en bergkast onder de trap. De open keuken is keurig uitgevoerd en voorzien van onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur. Via de keuken is de berging te bereiken met de opstelling van de CV en aansluiting voor de wasmachine.

Eerste verdieping:
Overloop welke toegang geeft tot de drie slaapkamers van respectievelijk 5, 10 en 11 m². De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van twee vaste kasten en de slaapkamers aan de achterzijde hebben een rolluik. De badkamer is eenvoudig en beschikt over een douche en wastafel.

Zolder:
Via de vlizotrap is de ruime bergzolder te bereiken.

Tuin:
Via de achterdeur is de, op het zuidwesten gelegen, achtertuin bereikbaar waar je kunt genieten van de frisse lucht en het groen om je heen. Deze tuin biedt volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten, tuinieren of gewoon ontspannen in de zon.

Parkeerplaats:
Deze woning onderscheidt zich door zijn extra troef – parkeergelegenheid op eigen terrein. Geen gedoe meer met zoeken naar een parkeerplek; jouw auto staat veilig en handig bij huis.

Is uw interesse gewekt? Wij verzorgen graag een rondleiding door deze leuke hoekwoning op deze fijne plek. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom en eventueel aanwezig asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Onder bod
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1965
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  73 m²
 • Perceelsoppervlakte
  190 m²
 • Inhoud
  303 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.