Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Bakkersgang 33

VLISSINGEN
103 m²
kamers
€ 422.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Zeer fraai monument gelegen op de hoek van de Bakkersgang en de Molenstraat, in het hart van Vlissingen op loopafstand van de Boulevard, het strand en het winkelhart van Vlissingen. Maar toch met de rust die je in een buitenwijk vindt. Kortom een bezoek waard om deze woning te ervaren.

Indeling woning

Begane grond:
Bij binnenkomst via de Bakkersgang komt u in een royale hal terecht, deze geeft toegang tot woonkeuken, trapopgang en de slaap-/ werkkamer. De grote woonkeuken heeft een L-vormige opstelling en is voorzien van diverse kasten en afgewerkt met een mooi Belgisch hardstenen werkblad. Als inbouwapparatuur is er een vaatwasser en koelkast aanwezig. Het kooktoestel is een zeer bijzonder fornuis van het merk AGA. Het AGA kooktoestel is een permanent verwarmd fornuis, voorzien van een warmhoudplaat en 2 kookzones. Op een kookzone kunnen ca. 3 pannen gebruikt worden. Verder beschikt het fornuis over 4 ovens, alle met een eigen temperatuur en gebruik. Vanuit de keuken is er middels een vaste trap de kelder te bereiken. Deze kelder (stahoogte) met een oppervlakte van ca. 14 m² is verdeeld in 2 delen. Enerzijds is er een normale opslagmogelijkheid, daarnaast is er een volledige klimatologisch gestabiliseerde ruimte in gebruik als wijnkelder.
Verder is er op de begane grond een grote slaapkamer en een badkamer. Deze badkamer (met vloerverarming) is uitgevoerd met een ligbad, voorzien van een aquajet watermassage. Verder is er een wastafel, zwevend toilet en een separate douche. Naast de badkamer is de berging/ stookruimte met wasmachineaansluiting, deze ruimte is ook vanaf buiten te betreden.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer. De hal en de woonkamer zijn uitgevoerd met hardhouten vloerdelen welke sterk en onbehandeld gebruikt kunnen worden. De woonkamer is voorzien van fraaie plafondornamenten en veel ramen, waardoor een heerlijk lichte zitkamer ontstaat. Naast de woonkamer is er een praktische slaap-/werkkamer en een toilet.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping kan geheel naar eigen wens ingericht worden. Het betreft hier een volledig open ruimte, met een fraai zicht in het spant en de kapconstructie en waar nog 2 of 3 slaapkamers en een badkamer gerealiseerd kunnen worden. Wel reeds afgewerkt is de loggia. Deze loggia biedt een fraai uitzicht over de Boulevard, hier realiseert u zich goed hoe dichtbij de zee zich bevindt. De loggia is op het zuid/westen gesitueerd en biedt daardoor een uitstekende bezonning.

Uitgelicht
-Rustige ligging in het centrum net achter de Boulevard
-Monumentaal pand met veel historie
-Loggia met prima ligging met uitzicht op de binnenstad van Vlissingen
-Woonoppervlakte ca. 103 m² Inhoud ca. 634 m³ Overige inpandige ruimte ca. 66 m²,
-Oplevering in overleg.

Om een goede indruk van deze fraaie woning te krijgen nodigen wij u graag uit voor een rondleiding. Voor het maken van een afspraak hiervoor kunt u contact met ons kantoor opnemen 0118-689000

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er enkele aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot eventuele asbest en een ouderdomsclausule.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 422.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  103 m²
 • Perceelsoppervlakte
  72 m²
 • Inhoud
  634 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.