Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Anthony Edenlaan 13

GOES
Icon
114 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Ruime gezinswoning met een extra grote garage en een heerlijke ligging aan de rustige rand van de Goese Polder! Aan de Anthony Edenlaan 13 in Goes staat deze twee-onder-een-kapwoning op een perveel van 267 m2 eigen grond, met direct achter de woning een sloot die grenst aan het groen van het Schenge. Kortom een heerlijk rustige plek om te wonen

De rechter helft van de tweekapper heeft een carport voor de garage en daarnaast een extra uitbouw aan de achterzijde van deze garage. Daarmee heeft het een oppervlakte van 31 vierkante meter extra ruimte. Al met al geeft dit een hoop extra mogelijkheden voor enerzijds opslag of in de toekomst een kantoor en/of praktijk aan huis. Eventueel een slaapkamer en badkamer op de begane grond horen ook tot de mogelijkheden.

De woning zelf bestaat uit een woonkamer, keuken en bijkeuken op de begane grond. Een drietal slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping en op de tweede verdieping een ruime open zolder. Van deze zolder kunnen eventueel met gemak twee extra slaapkamers gecreëerd worden.

De entree van het huis ligt onder de carport, aan de zijkant van de woning. Deze komt uit in de hal, welke toegang geeft aan het toilet, de meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is vervolgens de woonkamer te bereiken.

De woonkamer ligt in een L-vorm van voor tot achterin de woning. Voorin is er een heerlijke zithoek rond de houtkachel. Achterin volgt de eethoek, met zicht op de achtertuin. Vanuit dit deel is vervolgens de keuken te bereiken.

De keuken ligt deels in een verlengende uitbouw van de woning, met daarachter direct de bijkeuken. De keuken is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast. In de bijkeuken is er vervolgens plek voor de witgoedapparatuur. Vanuit de bijkeuken is de garage en achtertuin te bereiken.

De garage is een van de gave aspecten aan de woning. De toch al niet kleine garage heeft aan de achterzijde een flinke uitbouw gekregen, wat het totaal op 31 vierkante meter brengt. Momenteel biedt dit veel extra bergruimte of ruimte om te klussen. Zoals eerder omschreven kan er in de toekomt natuurlijk eenvoudig een andere bestemming aan gegeven worden. In de garage hangt de omvormer voor de 11 zonnepanelen die er bovenop liggen. Deze doen circa 2100 kw per jaar momenteel.

Op de eerste verdieping volgen een drietal slaapkamers en de badkamer. Voorin liggen de eerste twee slaapkamers, waaronder de ouderslaapkamer. Achterin volgt de derde en de badkamer. De badkamer is van alles voorzien, een douche, bad, wastafel en tweede toilet!

Via de vaste trap is vervolgens de tweede verdieping te bereiken. Met een dakkapel die in 2014 op de achterzijde is geplaatst is dit een verrassend grote ruimte. Er kunnen eventueel twee slaapkamers gerealiseerd worden. Op de zolder hangt ook de cv-ketel.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1989
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  114 m²
 • Perceelsoppervlakte
  267 m²
 • Inhoud
  474 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.