Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Huijgensstraat 17

TERNEUZEN
Icon
130 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Leuk familiehuis in populaire woonwijk! Aan ruimte en mogelijkheden geen gebrek in deze riante en nette tussenwoning. Met op de eerste verdieping drie fijne slaapkamers en op de tweede verdieping een ruime overloop en een vierde slaapkamer. Deze perfecte gezinswoning bevat een ruime doorzon woonkamer en is recent voorzien van een nieuwe keukenopstelling. Verder beschikt het huis over een gemoderniseerde badkamer en toilet. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, toilet, wastafel en een sierradiator. De achtertuin is op het oosten gelegen en groen aangelegd, dit met een speelse indeling van terras, gras en groene borders. De woning is gelegen in de Serlippenspolder, een populaire wijk van Terneuzen en op enkele minuten lopen of fietsen van de nieuwe Jumbo supermarkt.

Indeling:

Begane grond:
Portaal, vernieuwd toilet, hal met trap naar de 1e verdieping en trapkast, ruime doorzon woonkamer van bijna 30m² met tuindeur en vervolgens een ruime dichte keukenruimte voorzien van een moderne keuken. De keukenopstelling is voorzien van een inductiekookplaat, combi magnetron, vaatwasser, vlakscherm afzuigkap en een koelkast.

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping, drie ruime slaapkamers en nette volledig betegelde badkamer voorzien van aparte douche, toilet, wastafel en sierradiator.

2e verdieping:
Overloop, aparte stook-/wasruimte, vervolgens een ruime vierde slaapkamer met over nagenoeg de volledige breedte van de woning een dakkapel.

Tuin en garage:
De achtertuin is op het oosten gelegen en is praktisch aangelegd, verder is er een achterom en staat er een half vrijstaande stenen berging. De voortuin is voorzien van een tegelpad naar de voordeur en borders met diverse soorten beplanting.

Uitgelicht:
– Lichte en ruime tussenwoning,
– Recent geplaatste keuken voorzien van inbouwapparatuur,
– Badkamer en toilet zijn enkele jaren geleden gemoderniseerd,
– Woning grotendeels voorzien van dubbele beglazing met energielabel C,
– Op het oosten gelegen achtertuin met stenen berging,
– Verwarming alsmede warm water d.m.v. Intergas HRE uit 2021,
– Woonopp. ca. 130m². Inhoud ca. 495m³. Perceeloppervlakte moet nog worden ingemeten,
– Oplevering kan op korte termijn.

Om een goede indruk van deze ruime eengezinswoning te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor opnemen op tel.nr. 0118-689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom, geen eigen bewoning, asbest, kosten inmeten perceel voor rekening koper en de ‘Kwaaitaal’-vloer.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1973
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  130 m²
 • Perceelsoppervlakte
  152 m²
 • Inhoud
  495 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.