Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht

Schakel ons in om je woning te taxeren

  Vestiging*
  Voorletter(s)*
  Achternaam*
  Postcode*
  Huisnummer*
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Opmerking(en)

  Deskundige en onafhankelijke (NWWI) taxatie

  Woning taxatie

  "Wat de reden ook is, wij helpen je graag met een (NWWI gevalideerd) taxatierapport"

  Sinke Komejan uw woning taxateur in Zeeland

  Een woningtaxatierapport heb je onder andere nodig voor het aanvragen of oversluiten van een hypotheek, wanneer je een woning wilt kopen of verkopen, je een nieuw huis gaat bouwen, een verbouwing of verduurzaming wilt financieren of wanneer je bijvoorbeeld gaat scheiden.

  Wat de reden ook is, wij helpen je graag verder met een officieel NWWI gevalideerd taxatierapport.

  Vertrouwen op deskundigheid

  Het is belangrijk dat je kunt vertrouwen op de inhoud van een taxatierapport en dat je begrijpt hoe de waarde tot stand is gekomen. 

  De taxateurs van Sinke Komejan zijn aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Onze taxateurs zijn verplicht als NWWI taxateur de taxatie volgens uniforme en strenge richtlijnen te onderbouwen, zodat je duidelijk en overzichtelijk kunt zien hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Elk taxatierapport wordt ter controle gevalideerd door het NWWI. 

  https://site.nwwi.nl

   

  Taxatierapport aanvragen!

  Zo taxeren wij jouw woning:

  Van de eerste kennismaking tot de oplevering van een NWWI gevalideerd taxatierapport: wij ontzorgen je gedurende het gehele taxatietraject.

  Bekijk ons stappenplan 👉

   

  Vrijblijvend gesprek aanvragen!

  1. Vrijblijvend advies en offerte

  Bij het contact opnemen met ons kantoor geven we je graag vrijblijvend advies over een taxatie. Zo adviseren we je of een taxatie de juiste stap is, vertellen we je graag meer over het doel van een taxatie en bespreken we de kosten die daarbij komen kijken.

  2. Opname woning op locatie

  Na het afspreken van een datum en tijdstip zal de taxateur bij jullie woning langskomen.

  Onze taxateur kijkt naar de ligging van de woning, de oppervlakte, bouwjaar, type woning, maar ook de functionele indeling, de bouwkundige en onderhouds toestand, het energielabel en het bestemmingsplan, het feitelijk gebruik etc.. De taxateur zal vragen naar informatie zoals de bouwtekeningen, technische informatie, eventuele verbouwingsplannen en bijbehorende investeringen, plannen om te verduurzamen, erfdienstbaarheden (bijv. een recht van overpad van een buurman), eventuele huurcontracten en overige relevante informatie. Veel informatie zullen wij opvragen uit de openbare registers zoals de kadastrale gegevens, het bewijs van eigendom, milieukundige informatie, het energielabel, etc. Kortom; er komt heel wat kijken bij het taxeren van een woning!

  3. Taxatierapport (NWWI gevalideerd)

  Het taxatierapport bestaat uit een uitgebreid verslag over jouw woning. Hierin vind je de woningwaarde, het type woning, de grootte, afwerking, voorzieningen in de buurt en nog veel meer.

  Heb je nog vragen over het taxatierapport? Dan staan wij natuurlijk graag te woord om informatie te verstrekken.

  Of bent u klaar voor de volgende stap? Dan helpen wij u graag met het verkopen van uw woning.

  Vestiging Goes
  Onze specialisten staan voor je klaar
  Niels Wisse
  Vestigingsmanager Goes I Register Makelaar
  Goes
  Klantbeoordelingen
  Wat klanten van ons vinden
  Dhr. Peter Reijnhout
  Goes
  Altijd even gedreven en de snelle reactie op vragen of opmerkingen, dat kom je maar zelden tegen.

  Onze ervaring met Sinke Komejan in het algemeen en Niels (Wisse) en Philip (Paul) in het bijzonder heeft ons zeer aangenaam verrast. Altijd even gedreven en de snelle reactie op vragen of opmerkingen, dat kom je maar zelden tegen. Zowel de aankoop van ons “nieuwe” huis, waar Niels de verkopende makelaar was, als ook de verkoop van ons “oude” huis, wat Niels voor ons heeft verkocht ging buitengewoon soepel en snel. De korte lijnen zijn een aanwinst bij dit bedrijf. Heel hartelijk bedankt allemaal voor de uitstekende service en de prettige samenwerking.

   

  Benieuwd naar al onze reviews?

  Bekijk ons kantoor op Funda!

  Gerelateerde diensten

  Binnen de Sinke Komejan Groep helpen wij je graag met het aan- en verkopen van je (droom)woning en ondersteunen wij met een vrijblijvende waardebepaling, taxatie en hypotheekzaken. Wij hebben alle specialisten in huis en we schenken heerlijke koffie. Bel gerust voor een vrijblijvende kennismaking met een van onze kantoren!

  Woning verkopen

  Wij realiseren snelle verkooptijden en hoge verkoopprijzen én verzorgen een zorgeloos verkoopproces.

  Woning verkopen

  Woning aankopen

  Op zoek naar je droom woning of heb je deze al gevonden? Onze aankoopmakelaars helpen je graag verder met het aankooptraject!

  Woning aankopen