Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Oostwal 73b

GOES
Icon
Icon
kamers
€ 325.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Een werkelijk unieke aanbieding, op meerdere vlakken! Het vergt echter een stukje toelichting, omdat het niet de gebruikelijke aanmelding van een woning betreft. Het gaat hier namelijk om een bouwkavel, maar niet zomaar een bouwkavel. Het meeste voorwerk voor de bouw van een woning is echter al gedaan en dat is inbegrepen in de prijs!

Als eerste de locatie, de Oostwal is onderdeel van het historische hart van Goes en heeft een van de mooiste uitzichten van de binnenstad, over het water van de oude gracht. Door de hogere ligging is er een prachtig zicht op het water en het groen rondom, tot aan het einde van de gracht.

Er staat momenteel nog een aantal opstallen op de kavel van circa 111 m2 eigen grond. Het gaat hier om meerder opslagruimtes die bij bouw nog gesloopt moeten worden. De bestemming van de kavel is echter al gewijzigd naar wonen.

Als tweede, het vergunningstraject om een woning te bouwen is al afgerond. De woning zoals zichtbaar bij de media mag vanuit de al uitgegeven vergunning gebouwd worden. Dit is al geheel uitgewerkt, maar valt natuurlijk nog naar eigen wensen aan te passen zolang het binnen de vergunning past.

Er mag op locatie een geweldige woning gebouwd worden in de stijl van het verdere straatbeeld. Met ongeveer 1.167 m³ aan inhoud en 223m2 aan woonoppervlak, exclusief 100m2 voor het souterrain. Doordat de woning aan de wal staat zijn er totaal een vijftal woonlagen te realiseren.

Te beginnen bij het souterrain uitkomend op het Groene Weidje, met de mogelijkheid voor een drietal garages en een berging voor warmtepomp en witgoedapparatuur. Op het volgende niveau, de Oostwal, volgt dan een schitterende woonkamer, zitkamer en keuken. Vanaf dit niveau is er een dakterras mogelijk op de achterliggende garages.

De eerste verdieping biedt ruimte aan een ruime overloop, badkamer en twee ruime ouderslaapkamers. Op de tweede verdieping zijn drie extra slaapkamers mogelijk, wat het totaal tot vijf brengt. Naast bergruimte in het souterrain ligt er boven de tweede verdieping nog een ruime bergzolder.

Dit alles dient zelf gerealiseerd te worden, maar alle bouwtekeningen zijn al beschikbaar. Daarnaast is er ook al overleg geweest met een aannemer en is er een offerte opgemaakt. Hierbij moet u denken aan een bouwsom van € 635.000,- v.o.n.

Daarmee biedt Sinke Komejan u nu deze bouwkavel van circa 111 m2 te koop aan inclusief de al gemaakte plannen voor een prijs van €325.000,- k.k. Hieronder valt de vergunning, de tekeningen en een mogelijk offerte voor het bouwen van de woning zoals u bij de media kunt zien.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, een verdere verdieping? Neem contact op met ons kantoor voor een toelichting of persoonlijk gesprek via 0113-251000.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 325.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
  Oppervlakten en inhoud
  • Perceelsoppervlakte
   187 m²
  Indeling
   Energie
    Buitenruimte
    • Ligging
     Aan water
    • Tuin
     Geen tuin

    Plattegronden

    Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

    Media

    Weergave:
    Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
    Aangeboden door vestiging Goes
    Waar kunnen we je mee helpen?
    Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
    Kan ik deze woning betalen?


    Bereken direct

    Maak direct een afspraak

    Aanbod in de buurt

    Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

    Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
    Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
    Bekijk alle veelgestelde vragen
    Wat is een optie?

    Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
    a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

    andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

    b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
    bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
    bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

    Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

    Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

    Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

    Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

    Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

    De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
    van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.