Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Scholeksterstraat 44

MIDDELBURG
Icon
167 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Ruim, licht, energielabel A en instap klaar zijn een paar typische kenmerken van deze riante vrijstaande woning gelegen op een perfecte locatie aan de Scholeksterstraat in de geliefde wijk Veersepoort. Het winkelcentrum Veerse Poort met al haar voorzieningen, het medisch centrum en het buitengebied is op korte afstand. Daarnaast is het prachtige centrum van Middelburg, met haar gevarieerde winkelbestand en gezellige horecavoorzieningen, gelegen op nog geen 10 minuten fietsen, kortom een perfecte locatie! Ook aan verduurzaming is gedacht en is de woning klaar voor de toekomst, zo is de woning goed geïsoleerd, zijn er elf zonnepanelen en is er een hybride warmtepomp installatie geplaatst.

Indeling:

Begane grond:
De hoofdingang bevindt zich aan de voorzijde maar er is ook een praktische zijingang welke bereikbaar is via de carport. De hal is ruim en hier bevindt zich de meterkast, het moderne toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. De riante en uitgebouwde woonkamer biedt diverse zithoeken, is ruim, licht en middels de aanwezige schuifpui is de, op het zuiden gelegen, tuin bereikbaar. Aan de voorzijde is de luxe en ruime keuken geplaatst. De open keuken is voorzien van twee rechte keukenblokken waarvan het ene deel in modern wit en het andere deel in een moderne donkere houtlook. Verder is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een oven, grote koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en een koffiezetapparaat. De gehele benedenverdieping is voorzien van een fraaie, grote plavuizen vloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping en vaste kast, drie fijne slaapkamers van respectievelijk 9, 10 en 16 m². Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en de ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde. Tussen de slaapkamers in ligt de moderne en luxe badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel met badmeubel. De badkamer is zowel bereikbaar vanaf de overloop alsmede vanuit de ouderslaapkamer.

Tweede verdieping:
Riante overloop met toegang tot het, op het zuiden gelegen, dakterras. Vanaf dit terras heb je een fraai zicht over een deel van Middelburg en het eiland. Verder bevindt zich op deze verdieping nog de vierde slaapkamer en een tweede badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met badmeubel, toilet en de wasmachineaansluiting.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het zuiden en hier staat een riante houten berging. Aan de zijkant van het huis is voldoende ruimte, op eigen terrein en onder de carport, voor het plaatsen van je eigen auto. Verder zijn er diverse terrassen en hierdoor is het mogelijk om de gehele dag te genieten van het zonnetje!

Algemeen:
– 11 zonnepanelen,
– Energielabel A,
– Moderne keuken,
– Luxe badkamer,
– Twee badkamers,
– Riant dakterras,
– Parkeergelegenheid op eigen terrein,
– Perfecte ligging,
– Gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming.

Het betreft hier een heel bijzondere vrijstaande woning welke moeilijk met woorden te omschrijven is. Om een goede indruk te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118 689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

In de koopovereenkomst wordt onder meer standaard opgenomen dat de koper bij de notaris een bankgarantie of waarborgsom stelt ter grootte van 10% van de koopprijs.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2000
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  167 m²
 • Perceelsoppervlakte
  352 m²
 • Inhoud
  525 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.