Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Anjelierstraat 28a

GOES
95 m²
kamers
€ 325.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Wonen aan de rand van het centrum van Goes en met voldoende ruimte rondom en de mogelijkheden om wat extra’s aan huis te realiseren? Aan de Anjelierstraat 28a in Goes staat een fijn hoekwoning op een perceel van 273 m2. Langs de woning loopt een lange oprit naar een dubbele garage. Een garage die eventueel ook verbouwd zou kunnen worden tot studio of praktijk aan huis.

Vanaf de Anjelierstraat is de gezelligheid van het centrum op loopafstand terug te vinden. Daarnaast zijn de bakker, slager en alle andere voorzieningen ook om de hoek gelegen. De locatie aan de rand van het centrum is dus fantastisch, maar met de gemakken van een normale woning en een heerlijk ruim perceel.

De woning is zowel via de eigen oprit of via de voortuin te betreden. Vanaf de voortuin is de hal bereikbaar. Deze geeft toegang tot het toilet, de meterkast, de trapopgang en achterin de keuken. De voormalige toegang tot de woonkamer is nog aanwezig.

De keuken ligt vervolgens in het verlengde van de hal. De keuken ligt in de breedte en grenst aan het achterste deel van de woonkamer. Relatief eenvoudig zijn deze twee ruimtes goed bij elkaar te trekken. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken.

De woonkamer ligt over de gehele diepte van de woning en is verrassend groot! Het heerlijke zitgedeelte voorin ligt rond de open haard. Het eetgedeelte ligt momenteel in de keuken, maar zou ook passen in het achterste deel van de woonkamer. Wanneer de twee bij elkaar getrokken worden is er helemaal genoeg ruimte voor een comfortabele eethoek.

Achter de keuken is de bijkeuken aangebouwd. Deze doet ook direct dienst als toegang tot de woning via de oprit. De bijkeuken geeft daarnaast ruimte voor de witgoedapparatuur. Vanuit de bijkeuken is de berging te bereiken. Deze geeft extra ruimte en toegang tot de linkerkant van de achtertuin.

De eerste verdieping is verrassend ruim. Er grenzen drie ruime slaapkamers en de badkamer aan de overloop. Voorin ligt de eerste kamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. Achterin volgen de tweede en derde slaapkamer, wat momenteel in gebruik is als ouderslaapkamer.

Wat deze woning extra bijzonder maakt, is het ruime perceel van 273 m² eigen grond. Als eerste is het ruime aspect hiervan terug te vinden in de lange oprit die naast de woning ligt. Deze heeft plek voor meerdere auto’s. De oprit ligt tot aan de dubbele garage! Deze ruimte biedt veel extra mogelijkheden. Denk aan werkruimte aan huis of een eigen studio. Met 29 m² is er genoeg ruimte voor veel extra’s!

Naast de garages ligt natuurlijk nog een deel achtertuin. Hier is plek voor meerdere zithoeken. Vanuit de berging achter de woning is dit deel te bereiken. Direct achter de woonkamer ligt een terras, met achterin de tuin een tweede.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 325.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1947
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  95 m²
 • Perceelsoppervlakte
  273 m²
 • Inhoud
  379 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan drukke weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.