Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Dapperweg 21

BURGH-HAAMSTEDE
Icon
130 m²
Icon
kamers
€ 625.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Wij hebben de verkoopopdracht gekregen voor deze interessante woning met diverse opstallen welke gelegen zijn op een ruim bemeten perceel van 2.000 m2 eigen grond. Als u een woning zoekt met mogelijkheden dan kan deze woning zeker interessant zijn. Door de aanwezigheid van een stal met drie boxen, een zadelkamer en hooihok (ca. 30 m2). Aansluitend is een paardenbak (ca. 400 m2) met zand. Naast het geheel wordt nu een weide gehuurd van een omwonende.

Verder op het terrein is een schuur uit 1950 geheel verbouwd en uitgebreid tot een mooi bijgebouw met een vloeroppervlakte van ca. 56 m2, exclusief de twee aangebouwde overkappingen. Dit separate gebouw kan prima dienst doen als mantelzorgwoning, werkplaats, kantoor of een aparte B&B. Uiteraard na toestemming van de Gemeente. Momenteel is het sfeervolle bijgebouw in meerdere compartimenten ingedeeld met o.a. een toilet, aparte doucheruimte, hobbyruimte en veranda. Het oorspronkelijke deel van 1950 is overigens ook nog voorzien van een zolderruimte.

Het woonhuis heeft een mooie uitstraling maar dient grondig gemoderniseerd te worden. Denk hierbij o.a. aan het aanpassen van het sanitair, keuken, de isolatieschil en houtwerk aan de buitenzijde. Het woonhuis heeft een woonoppervlakte van ca. 130 m2. De woonkamer met aansluitend de kantoorkamer is aan de voorzijde gesitueerd. De woonkeuken en riante bijkeuken bevinden zich aan de achterzijde. Op de verdieping bevinden zich vier slaapkamers.

Een zeer interessant pand met vele mogelijkheden! Maar let wel, ook een woonhuis met nog enkele noodzakelijke aanpassingen. Interesse? Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging. U bent van harte welkom.

Algemeen;
– Vele mogelijkheden met de aanwezigheid van diverse opstallen!
– Riant perceel van 2.000 m2 eigen grond;
– Het woonhuis verkeert in een matige staat van onderhoud. Overige opstallen zijn in prima staat;
– Modernisatie van het woonhuis is noodzakelijk;
– De woning is voorzien van een huurketel;
– Woonhuis woonoppervlakte 130 m2, oppervlakte bijgebouwen ca. 90 m2, excl. overkappingen;
– Naastgelegen weide is eventueel te huur voor de paardenliefhebbers;
– Bouwjaar woonhuis 1938, bouwjaar oorspronkelijk schuur 1950;
– Woningruil met een woning in één van de leukere dorpen op het eiland is een optie. Iets kleiner, vrijstaand en (redelijk) instapklaar;
– Oplevering in onderling overleg;

Indeling
Begane grond; zoals zo vaak bij panden aan de rand van het dorp is de dagelijkse ingang aan de achterzijde. Hier komt u in de ruime bijkeuken binnen met een apart toilet. Via de bijkeuken is de woonkeuken toegankelijk. Voorts via de keuken verkrijgt u toegang tot de hal met trapopgang en formele voordeur. Via de toegangsdeur tot de woonkamer.
De woonkamer is een prettige ruimte met aansluitend een kantoorkamertje.

Verdieping; overloop, vier slaapkamers waarvan er één toegang heeft tot het ruime balkon boven de bijkeuken. Tot slot is er een badkamer in aanbouw welke nu voorzien is van een douche, ligbad, toilet en een dubbele wastafel.

Burgh-Haamstede / Nieuw-Haamstede:
Burgh-Haamstede is niet voor niets één van de meest geliefde woonlocaties van Zeeland. Omgeven door een schitterende natuur en natuurlijk de welbekende Noorzeestranden. Op korte afstand van de woning liggen ‘De Vroongronden’, een schitterend natuurgebied tussen Burgh-Haamstede en Renesse. Een open, glooiend gebied met vele vogels en waar u regelmatig reeën en damherten kunt spotten. Om het gebied open te houden laat Natuurmonumenten hier Shetlanderpony’s grazen. Het dorp met de vele voorzieningen is een kwestie van de straat uitlopen.

Nieuw-Haamstede is het meest westelijke én mooiste deel van het eiland Schouwen-Duiveland. Een bijzonder mooi gebied wat bekend staat om haar rust, natuurschoon met zeer brede duinopgangen aan de Noordzee. De stranden hier worden vaak aangemerkt als de mooiste stranden van Zeeland. Verder bevindt zich hier een uitgestrekt duinlandschap met meerdere lange strandopgangen met prachtige flora en fauna. Het gehele gebied rondom Nieuw-Haamstede is aangemerkt als Natura 2000 gebied. Met andere woorden u bent verzekerd van het voortbestaan van de prachtige natuur. Niet voor niets wordt dit gebied ook wel ‘de Kroon van Zeeland’ genoemd. Verderop gaat dit gebied over in het grootste bos van Zeeland “de Domeinen” waar u heerlijk kunt wandelen of mountainbiken.
Verder heeft Burgh-Haamstede een uitstekend voorzieningenniveau en ligt het binnen een uur rijden vanaf Rotterdam en Antwerpen. Zierikzee is in een kwartier aan te rijden en heeft een sterke regiofunctie met al haar voorzieningen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • In_verkoop_genomen
  € 625.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1938
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  130 m²
 • Perceelsoppervlakte
  2000 m²
 • Inhoud
  475 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Burgh-haamstede?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.