Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Burgemeester Geuzestraat 20

AAGTEKERKE
Icon
170 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Riant en energiezuinig (energielabel A!) wonen? Aan de rand van Aagtekerke bieden wij u deze ruime gezinswoning met garage aan. Het geheel beschikt over maar liefst zes (slaap)kamers en heeft een ruime woonkamer met open keuken. In 2001 is deze woning aan de achterzijde voorzien van een uitbouw die alle verdiepingen beslaat. Deze woning is dan ook veel ruimer dan de voorgevel doet vermoeden. Een zonnige tuin op het westen maakt het geheel nog beter.

WONEN
De woonkamer meet maar liefst 36m² nog los van de open keuken van zo een 15m². Zodoende is er veel leefruimte op de begane grond. De speksteen houtkachel (ter overname) is de blikvanger in de woonkamer. Diverse ramen zorgen voor voldoende daglichttoetreding. Een jaar of zes geleden is de keuken vernieuwd. Deze is modern en voorzien van onder andere een inductie kookplaat, combi oven, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken is er toegang naar de achtertuin. Een hal met toilet maken de begane grond compleet.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er er drie ruime slaapkamers. Twee van de drie kamers zijn voorzien van een inbouwkast. De ruime overloop kan eventueel nog dienst doen als werkruimte. Aan de voorzijde doet de voormalige badkamer dienst als witgoedruimte terwijl er aan de achterzijde een badkamer is gerealiseerd. Deze is voorzien van een ligbad, douche, wastafel, toilet en vloerverwarming. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Ook hier zijn er drie (slaap)kamers. Één van de ruimtes doet tevens dienst als technische ruimte. Een dakkapel aan de voorzijde zorgt voor voldoende lichtinval en extra ruimte.

TUIN EN GARAGE
De achtertuin is zonnig, grenst aan het groen van een aangrenzend perceel en is voorzien van en een garage en een extra berging. Voor de garage is er een ruime oprit met plaats voor wel drie auto’s. parkeren kan overigens ook aan de straat.

ALGEMEEN
-20 zonnepanelen, in 2022 goed voor een opbrengst van 5.500 KwH.
-Zonneboiler met zonnecollectoren en een warmtepomp boiler.
-De woning is voorzien van muur-, dak- en vloerisolatie.
-Er is een grijswatercircuit aanwezig.
-Deels voorzien van vloerverwarming.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Aagtekerke is centraal gelegen op Walcheren. Op het dorp is een basisschool, een tweetal kerken, supermarkt, fietsenwinkel, hotel, cadeauwinkel en dergelijke aanwezig. De badplaats Domburg ligt op nog geen vijf minuten afstand. Een stad als Middelburg is binnen 15 autominuten te bereiken. De dorpsgemeenschap is actief en organiseert jaarlijks diverse activiteiten. Daarnaast staat u lopend of op de fiets zo in het prachtige buitengebied met al haar wandel en fietspaden. Strand, zee en duinen zijn binnen handbereik.

INTERESSE?
Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1970
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  170 m²
 • Perceelsoppervlakte
  292 m²
 • Inhoud
  500 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  7
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.