Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

De Gracht 24

OUDDORP
Icon
205 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Op zoek naar net dat beetje extra? Aan De Gracht 24 in Ouddorp is het niet zomaar een beetje extra, want deze vrijstaande woning heeft enorm veel mogelijkheden! Zo is boven de inpandige garage bijvoorbeeld een ruime praktijkruimte gelegen, waardoor werken aan huis tot de mogelijkheden behoort. Daarnaast is ook het volledige woonprogramma op de begane grond terug te vinden, waardoor het als levensloopbestendige woning gebruikt kan worden. En dat zijn slechts twee aspecten, er is meer!

Deze schitterende vrijstaande woning ligt op een perceel van 510 m2 eigen grond. De ruime en heerlijk lichte woonkamer ligt aan de achterkant volledig gericht op de tuin. Hiervoor de keuken en het verdere woonprogramma. Boven volgen een drietal slaapkamers. Dit alles is grotendeels in 2012 aangepakt!

In de zijvleugel aan de rechterkant volgen de royale inpandige garage en de tweede hal. Via deze tweede hal is de praktijkruimte boven de garage te bereiken. Momenteel is dit een kapsalon, maar het kan natuurlijk voor veel andere doeleinden gebruikt worden!

De entree ligt aan de voorkant van de woning, maar er is eventueel via de linkerkant ook toegang via de bijkeuken. De hal geeft toegang tot de meterkast, de keuken en de slaapkamer op de begane grond.

Deze slaapkamer ligt aan de rechterkant en geeft toegang tot de eerste badkamer en het eerste toilet. Hiermee kan er dus levensloopbestendig gewoond worden, maar eventueel zou het ook een fijne ruimte zijn om als kantoor te gebruiken. Vanuit deze ruimte is ook de garage te bereiken.

Achter de hal volgt de nette en moderne keuken. Aan de voorzijde is er via de keuken toegang tot de bijkeuken en aan de achterzijde loopt het over in de tuingerichte woonkamer.

De keuken is in 2012 vernieuwd en voorzien van alle gemakken! De opstelling bestaat uit een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, warmhoudlade, combimagnetron, koffiezetapparaat, koelkast en quooker. In de bijkeuken is er plek voor de witgoedapparatuur en de vriezer.

De woonkamer ligt over de breedte van de woning en is door de ligging op de tuin en de vele raampartijen een heerlijke ruimte. Door de uitbouw van de erker in 2007 heeft het ook veel extra ruimte gekregen. Zo zijn er aan weerszijden heerlijke zithoeken gelegen, met die aan de linkerkant rond de fantastische houtkachel. Vervolgens is het tweede eetgedeelte in de erker gelegen.

De eerste verdieping is via de trap vanuit de hal te bereiken. De lange overloop geeft hier toegang tot drie ruime kamers en de tweede badkamer. De fantastische ouderslaapkamer ligt over de gehele breedte over de achterkant. Hierna volgt de tweede badkamer, ook in 2012 gerenoveerd, met een inloopdouche en dubbele wastafel. Hierna volgt het losse toilet en de twee andere slaapkamers aan de voorkant.

In de zijtak aan de rechterkant van het woonhuis ligt de inpandige garage. Deze geeft naast plek voor een auto ook veel extra bergruimte. Plus hier hangt de Cv-ketel, is er plek voor de witgoedapparatuur en staat de pomp voor de sproei installatie, met eigen bron! Vanuit de garage is een tweede hal te bereiken.

Deze hal heeft via een vaste trap toegang tot de praktijkruimte boven de garage. Dit is een volwaardige ruimte, volledig geïsoleerd en voorzien van verwarming, water en elektra. Momenteel is het een kapsalon, maar het kan natuurlijk voor veel doeleinden gebruikt worden. Is het nu een kantoor aan huis, salon of hobbyruimte. Het maakt de woning zo enorm versatiel en biedt met de inpandige garage enorm veel mogelijkheden.

Met een perceel van 510 m2 eigen grond heeft de woning aan de achterkant een heerlijke tuin. Via beide kanten is deze tuin ook achterom te bereiken. Direct achter de woning ligt het eerste terras, gevolgd door twee terrassen achterin. In de twee uiterste hoeken zijn deze gelegen, waardoor er meerder fijne plekken zijn om te vertoeven. Evenals de woning is de tuin fraai aangelegd en zeer goed onderhouden. Direct voor de woning is op de oprit ook plek voor een auto.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1994
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  205 m²
 • Perceelsoppervlakte
  510 m²
 • Inhoud
  870 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.