Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Kanariesprenk 45

VLISSINGEN
Icon
64 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Aan de rand van de wijk Papegaaienburg ligt dit met recht instap klare appartement. Het appartement omvat een lichte woonkamer met balkon op het Westen, mooie keukenruimte voorzien van moderne keuken, lichte slaapkamer met aansluitend nieuwe badkamer en om de hoek van het complex een stenen berging. Waarom met recht instap klaar, dit vanwege de nette afwerking aan de wanden en plafond, mooie houten vloer, moderne badkamer uit 2021 en een nieuw dakraam. Verder bevindt het appartement zich op loopafstand van vele voorzieningen zoals het winkelcentrum Papegaaienburg met de Jumbo en Lidl, apotheek, een cafetaria en nog enkele andere winkels.

Begane grond:
Via een trap op straatniveau is het portaal waar de ingang naar het appartement gelegen is bereikbaar.

Eerste verdieping:
De woonverdieping is gelegen op de eerste verdieping. Je komt binnen in een nette entree met toegang tot het toilet, de meterkast en de woonkamer. Deze woonkamer is licht door de volledig glazen pui aan de achterzijde. Deze pui is voorzien van handbediende nieuwe grijskleurige screens. De keuken is separaat van de woonkamer en aan de voorzijde van de woning gelegen. Vanuit de woonkamer is het balkon over de volle breedte te bereiken. Deze is op het westen gelegen en biedt vanaf een uur of 12 ’s middags tot ’s avonds laat een zonnig plekje met vrij uitzicht en privacy.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap in de woonkamer is de tweede verdieping te bereiken en geeft direct toegang tot de lichte slaapkamer en aansluitend de moderne badkamer.
Deze slaapkamer is heerlijk ruim door de hoogte van de kap in het zicht. Vanuit de slaapkamer is de ensuite badkamer te bereiken, deze is voorzien van een moderne inloopdouche en een wastafel met meubel en spiegel

Algemeen:
– Lichte slaapkamer voorzien van een nieuw dakraam met ensuite moderne badkamer;
– Zonnig balkon op het westen met vrij uitzicht;
– Het appartement wordt verwarmd d.m.v. blokverwarming;
– Ook het warm water wordt voorzien door de blokverwarming;
– Vloer voorzien van mooie houten lamelparket;
– Strakke wand- en plafondafwerking;
– Stenen berging ca.7m² met elektra om de hoek van het complex;
– Oplevering in overleg korte termijn is mogelijk;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. In de koopovereenkomst zal o.a. een ouderdomsclausule en een asbestclausule worden opgenomen.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1980
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  64 m²
 • Inhoud
  242 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  2
Energie
 • Warm water
  Centrale voorziening
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.