Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Evertsenstraat 14

KOUDEKERKE
112 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Leuke tweekapper met garage op een fijne woonlocatie aan de rand van Koudekerke. Geschikt voor gezinnen maar ook voor mensen die graag alles gelijkvloers willen hebben. Er is namelijk een slaapkamer op de begane grond. Daarnaast zijn er op de eerste verdieping nog drie slaapkamers, daarom echt een woning voor multifunctioneel gebruik. De garage en ruime achtertuin maken het geheel compleet.

(GELIJKVLOERS)WONEN
De woning is voldoende onderhouden en voorzien van veel leefruimte op de begane grond. Woonkamer en keuken vormen samen een grote ruimte van in totaal zo een 38m². De zithoek is gesitueerd aan de voorzijde en de woonkeuken aan de achterzijde. Vanuit beide ruimtes is er een leuk zicht op de omgeving en de tuin. Vanuit de woonkeuken is de slaapkamer bereikbaar. Deze is circa 12m² groot. In de bijkeuken, met toegang naar de tuin, is er een douche en een wastafel tevens bevinden zich hier de witgoedaansluitingen en een handige, ingebouwde bergkast. De ruime hal is voorzien van een toilet en trapopgang naar de eerste verdieping.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er drie (slaap)kamers en een badkamer. Door toepassing van dakkapellen aan beide zijdes is ook hier de juiste ruimte ontstaan. De badkamer is ruim van opzet en bezit momenteel een bad, toilet en wastafel. Via een luik op één van de slaapkamers is de vliering te bereiken. Deze kan dienst doen als opbergplaats.

GARAGE & TUIN
De garage is bereikbaar vanuit de bijkeuken en voorzien van elektra, verwarming en een garagedeur. Parkeren kan op de eigen oprit aan de voorzijde. Aan de zijkant van de garage is een vrije doorgang naar de achtertuin. In de achtertuin is er het nodige groen en gras en een zonneterras. Qua situering op de zon is deze tuin zeer goed en er is de nodige privacy. Kom binnenkijken voor een juist beeld van deze complete woning.

ALGEMEEN
-Leuke vide
-Dakisolatie en dubbelglas, deels muurisolatie
-Goede woonlocatie
-CV-ketel is aan vervanging toe.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.400 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven en winkels . Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1972
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  112 m²
 • Perceelsoppervlakte
  386 m²
 • Inhoud
  460 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.