Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Voorstraat 65

COLIJNSPLAAT
Icon
191 m²
Icon
kamers
€ 350.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Zeeland, Noord-Beveland, Nationaal Park Oosterschelde, Colijnsplaat; te koop een even uniek als karakteristiek woonobject met diepe tuin en extra (multi-functionele) ruimte in de achterliggende straat.

Dit fraaie object vindt u op een aantrekkelijke levendige plek, in de mooiste straat van het dorp, dichtbij de haven. Het is gebouwd in 1856 door timmerman Klok (volgens overlevering) en daarmee uniek in zijn soort. Het perceel meet 325m² eigen grond.

Behoudens dat dit pand jarenlang tot genoegen is bewoond is het in de loop der jaren echt al van alles geweest. Bijvoorbeeld een kantoor, een slagerij, een sauna complex, een winkel Van Sinkel ect. etc. Thans zoekt dit object nieuwe bewoners die oog hebben voor de fraaie bouwstijl en gevoel hebben met de historie.

De karakteristieke bomen in de Voorstraat geven het geheel extra allure! Parkeren kunt u er gemakkelijk in de straat of even verderop op het Havenplein.

Colijnsplaat biedt door zijn unieke ligging aan “Nationaal park Oosterschelde” naast sfeer met diverse galeries en restaurantjes, ook een uitstekend voorzieningenniveau, een jachthaven, basisscholen, kinderdagverblijf enzovoorts. Door z’n centrale ligging in het hart van de driehoek Goes, Zierikzee, Middelburg zijn stedelijke voorzieningen altijd dichtbij. Schone lucht, fraaie wolkenpartijen, kinderen die nog gewoon op straat kunnen spelen; het is er allemaal.

De indeling is als volgt:

Bij aankomst springt de fraaie gevel direct in het oog. Door de dubbele openslaande deuren heeft u toegang tot de (verkoop)ruimte (of atelier?). Het hoge plafond, de zware balken en de lambrisering aan de wanden zijn zaken die u direct aanspreken.

Achter deze multi-functionele ruimte bevindt zich de woonkamer. (circa 12 meter lang!) U woont hier heerlijk rustig en tuingericht. Deze woonkamer is een bron van gezelligheid en heeft met de plavuizen vloer, het balkenplafond, de voormalige bedstedes en de prachtige raampartij (met dubbel glas en deur naar de tuin) een geheel eigen uitstraling.

Er is een open keuken; handgemaakt, degelijk en heerlijk hoog, voorzien van 5 pits gaskooktoestel, oven en afzuigkap.

Naast de open keuken bevindt zich een portaal met wasmachineaansluiting, een ruim, separaat toilet en een aparte c.v. ruimte.

De makkelijk beloopbare bordes-trap in de woonkamer brengt u op de verdieping. Hier is een overloop met toegang tot het platte dak (op een deel van de woonkamer) en 2 sfeervolle slaapkamers. Tevens is er een zolderberging die bereikbaar is met een losse trap.

Achter het huis ligt een diepe tuin (29 meter!!) met terras op het westen, berging, gazon, borders en diverse planten. Kortom fantastisch om in te vertoeven.

Wat dit object helemaal bijzonder maakt is de ruimte op het eind van de tuin. Deze heeft een eigen opgang vanuit de achterliggende straat (Beatrixstraat) en is geheel verbouwd van (stenen) schuur tot een ruimte met (woon)kamer, keuken, portaal met toilet en douche, slaapkamer en op de verdieping een leuke slaapzolder.

Bestemming:
In het bestemmingsplan Bebouwde Kom Colijnsplaat 2022 is de bestemming aangemerkt als Centrum. Dit deel van Colijnsplaat wordt aangemerkt als beschermd dorpsgezicht.

Kortom: voor de liefhebber die op zoek is naar meer dan gewoon wonen is dit pracht aanbod! Welkom op Colijnsplaat!

Bent u net zo enthousiast als wij van BOOT makelaars? Neem contact met ons op, wij helpen u graag en met plezier.

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op. Daarbij wordt ook een ouderdomsclausule opgenomen in de koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • In_verkoop_genomen
  € 350.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1856
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  191 m²
 • Perceelsoppervlakte
  325 m²
 • Inhoud
  691 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Colijnsplaat?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.