Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Binnenduin 13

BURGH-HAAMSTEDE
Icon
257 m²
Icon
kamers
€ 1.495.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Wat een fantastisch gelegen woning! Een achtertuin direct grenzend aan een beschermd Natura 2000-gebied. Vanuit de achtertuin kunt u direct heerlijk wandelen tot aan de strandovergang Duinhoevepad! Ook de andere strandopgangen zijn zowel wandelend als per fiets goed te bereiken. Als locatie en ligging belangrijke elementen zijn in uw aankoopoverwegingen, bestudeer deze woning dan eens verder.

Het geheel is gelegen op een ruim bemeten perceel van ruim 1.600 m² eigen grond en is voorzien van een heerlijk zwembad met poolhouse. Het verwarmde zwembad heeft een afmeting van ca. 10 x 5 meter en wordt in het seizoen dan ook veelvuldig gebruikt. Wat een bijzonder fijn onderdeel is, is de combinatie van het zwembad met de hoge mate van privacy en beschutting in de achtertuin. Dit is mede versterkt door enkele oude bomen en een doordacht tuinplan bij de aanleg. De achtertuin heeft een diepte van ca. 35 meter en is ook voorzien van een heerlijke tuinkas voor het kweken van eigen groenten.

Het solardek is een duurzaam systeem voor zwembaden waarmee het water tijdens het zwembadseizoen wordt opgewarmd door de zon. Het vormt een isolerende laag waardoor het zwembadwater minder snel afkoelt en er minder algengroei ontstaat door verminderd zonlicht in het zwembad. Hierdoor is er ook minder chloor nodig. Bovendien draagt het dek bij aan het verminderen van afval dat in het zwembad belandt, waardoor het zwembad langer schoon blijft. Tevens is er een warmtepomp aanwezig om het zwembad te verwarmen, echter, door het nieuwe solardek is deze de laatste jaren niet meer nodig geweest om het zwembad bij te verwarmen.

Mede door de bouwkundige achtergrond van de familie kunnen we hier met recht spreken van een woning met een zeer hoge kwaliteitsstandaard. Zo is er naast het gebruik van topmaterialen ook een doordacht én riant woonprogramma op de begane grond aanwezig. Voorts is er o.a. een zeer fraaie kantoorkamer met op maatgemaakte kasten aanwezig. Ook de tuinkamer en de aanwezigheid van een complete badkamer en tuingerichte slaapkamer maken het woonoppervlak op de begane grond fors. De woonkamer en aangebouwde tuinkamer zijn erg licht en geven een mooi zicht op de diepe tuin. De woonkeuken is aan de voorzijde gesitueerd met aansluitend de praktische bijkeuken.

Via de mooie trappartij met vide zijn de riante slaapkamers en het sanitair toegankelijk. Via één van de slaapkamers is de zolder, door middel van een vlizotrap, toegankelijk.

In het huidige aanbod kunnen we met recht spreken van één van de meest interessante woningen in dit prijssegment. Een zeer rustige ligging zonder verkeersbewegingen aan de achtertuin, aan Natura 2000-gebied grenzend én een echte kwaliteitswoning.

Graag nodigen wij kandidaat-kopers uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars.
U bent van harte welkom.

Algemeen:
– Achtertuin direct grenzend aan Natura 2000-gebied;
– Diepe tuin met zwembad, poolhouse en zeer veel privacy;
– Tuin is tevens voorzien van beregeningsinstallatie, kas en stenen berging;
– Gelijkvloers woonprogramma aanwezig;
– Woonoppervlak ca. 257 m² + 34 m² overige inpandige ruimte;
– Woonkamer met haard, eetkamer en tuinkamer;
– Woning is voorzien van zonnepanelen;
– De gehele woning is voorzien van onderhoudsarme kwaliteitskozijnen;
– Hoogwaardig materiaalgebruik en oog voor detail;
– Voorzien van waterdichte kruipruimte;
– De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming;
– De inpandige garage is vanuit de hal toegankelijk;
– Perceeloppervlakte van 1.606 m² eigen grond;
– Zwembad is voorzien van een duurzaam solardek;
– Grondwater bron aanwezig;
– De woonwijk kent slechts bestemmingsverkeer;
– Permanente bewoning en als tweede woning te gebruiken;
– Oplevering; in onderling overleg.

Globale indeling
Begane grond; entree, zeer fraaie hal met vide, toilet, inpandige garage, woonkeuken, bijkeuken, tuingerichte woonkamer, aparte tuinkamer (vanuit de woonkamer toegankelijk), kantoorkamer, badkamer voorzien van douche, ligbad, dubbele wastafel en een separaat toilet.

Eerste verdieping; overloop, drie riante slaapkamers waarvan één met extra berging met de omvormer van de zonnepanelen. Via de overloop is de badkamer toegankelijk en het separate toilet. De badkamer is voorzien van ligbad, douche en dubbel wastafel.

Tweede verdieping; deze is te bereiken door middel van een vlizotrap. Bergzolder met o.a. de mechanische installatie en CV-opstelling.

Burgh-Haamstede / Nieuw-Haamstede:
Burgh-Haamstede en Nieuw-Haamstede zijn één van de meest geliefde dorpen van héél Zeeland. Dat is natuurlijk niet heel vreemd, gezien de enorm mooie natuur. Niet voor niets wordt dit gebied ook wel de ‘Kroon van Zeeland’ genoemd.
Eén van de natuurgebieden ter plaatse is het gebied de Vroongronden. ‘De Vroongronden’ is een schitterend natuurgebied tussen Burgh-Haamstede en Renesse en ligt op loopafstand van de woning. Een open, glooiend gebied met vele vogels en waar u regelmatig reeën en damherten kunt spotten. Om het gebied open te houden laat Natuurmonumenten hier Shetlanderpony’s grazen.

Burgh-Haamstede heeft ca. 4.400 inwoners en er heerst een gezellige bedrijvigheid met veel vermaak. In het dorp zijn talloze voorzieningen aanwezig, waaronder openbaar vervoer, horecagelegenheden en een rijk verenigingsleven. Een combinatie van wonen in het rustige en natuurrijke Zeeland en (blijven) werken in de drukke Randstad is een variant die vaak toegepast wordt. Rotterdam is slechts op drie kwartier autorijden te bereiken. Het dorp is óók gericht op gezinnen. Zo zijn er twee basisscholen (een christelijke en een openbare), een peuterspeelzaal en een kinderdagverblijf.

Nieuw-Haamstede is het meest westelijke én mooiste deel van het eiland Schouwen-Duiveland. Een bijzonder mooi gebied wat bekend staat om haar rust, natuurschoon met zeer brede duinopgangen aan de Noordzee. De stranden hier worden vaak aangemerkt als de mooiste stranden van heel Zeeland. Verder bevindt zich hier een uitgestrekt duinlandschap met meerdere lange strandopgangen met prachtige flora en fauna. Het gehele gebied rondom Nieuw-Haamstede is aangemerkt als Natura 2000-gebied en eveneens als het aangrenzende perceel aan de Binnenduin 13. Met andere woorden, u bent verzekerd van het voortbestaan van de prachtige natuur én privacy aan uw tuin. Deze woning is gelegen op loopafstand van strandopgang ’Duinhoevepad’.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • In_verkoop_genomen
  € 1.495.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2004
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  257 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1606 m²
 • Inhoud
  1186 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan bosrand
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Burgh-haamstede?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.