Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Vosmaerstraat 3

GOES
157 m²
kamers
€ 695.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

*NVM OPEN HUIZEN DAG*
Zaterdag 6 april 11:00-15:00 uur.
U bent van harte welkom!

SCHITTERENDE JAREN 30 VILLA, met een ruime aanbouw die bereikbaar is via een eigen ingang aan de oprit en tevens aan de achtertuin en tegelijkertijd ook nog eens binnendoor bereikbaar is. Deze ruimte was eerder in gebruik als mondzorg praktijk en is nú ingericht als appartement met eigen keuken, slaapkamer en sanitair. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden denkbaar zoals atelier, B&B of Airbnb. Dit alles maakt het tot een uniek object!

Voorin ligt de hal met de balie. Hierna volgt de daadwerkelijke praktijkruimte. Daarachter volgen nog eens twee ruimtes waarvan er momenteel een in gebruik is als slaapkamer en de andere als keuken. De slaapkamer heeft een eigen douchecel en vanuit deze ruimte is ook de achtertuin te bereiken. De praktijk is zowel via de eigen voordeur als via de woning te bereiken.

Vanaf de D.D. van den Boutstraat springt in de richting van het centrum van Goes een geweldige woning in het oog. Een schitterende villa uit de jaren dertig, met karakteristieke details waaronder de fraaie erker en het overstek. Op de hoek van de Vosmaerstraat 3 staat deze woning met naastgelegen praktijkruimte nu te koop!

De spraakmakende buitenkant wordt opgevolgd door in het oog springende details aan de binnenzijde. Van de schitterende oude tegels in de hal tot naar de bijpassende keuken en het AGA-fornuis. De begane grond heeft een heerlijke woonkeuken en een dubbele woonkamer, met zeer veel lichtinval door de vele ramen in de erker. Op de eerste verdieping volgen een drietal slaapkamers en de badkamer. Hierboven liggen vervolgens nog eens twee kamers.

Deze woning met een geheel eigen karakter staat op een perceel van 367 m² aan de rand van het centrum van Goes. Een groot deel van de zonnige tuin ligt aan de zuidwestkant van de woning en heeft meerdere heerlijke plekken om van de zon te genieten. Aan de andere kant van de woning volgt de voormalige praktijkruimte. Naast de zeer royale woning biedt dit extra mogelijkheden in de vorm van een kantoor, grote garage of praktijkruimte aan huis!

De entree van de woning is gelegen in het al sfeervolle portaal aan de voorzijde. Hierna volgt een van de meest bijzondere ruimtes in de woning; de hal. Met een scala aan fraaie details, waaronder twee verschillende wandtegels, is dit daadwerkelijk een bijzondere binnenkomst. Vanuit de hal is verder het toilet en het washok te bereiken. Rechtsom de hal is de keuken te bereiken. Aan de linkerkant is er toegang tot de tweede hal, waar de trapopgang naar de eerste verdieping volgt.

De keuken ligt in een L-vorm rond deze tweede hal, met voorin de keukenopstelling. Deze is voorzien van vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Het is echter slechts het eerste deel. In de hoek van de woning volgt namelijk het geheel bijpassende gietijzeren AGA-fornuis. Dit is perfect voor de liefhebbers van koken. Met een tweetal universele kookplaten en meerdere ovens.

Aansluitend hierop ligt het eetgedeelte, wat ook toegang heeft tot de woonkamer. De woonkamer bestaat uit een tweetal gedeeltes, met in het deel met de erker een heerlijke zithoek. Deze lichte ruimte geeft een fraai uitzicht over de tuin rondom. Hierna volgt de voormalige studeerkamer, wat bij de woonkamer is getrokken. Daar is nu een lekkere leeshoek gerealiseerd.

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang aan een drietal slaapkamers, de badkamer en het toilet. Voorin ligt de nette badkamer, voorzien van bad, douche en wastafel. Hierna volgt het toilet en de kleinste kamer. Rechts aan de overloop ligt een tweede slaapkamer, en achterin volgt de ouderslaapkamer. Deze laatste heeft ook het gave originele tegelwerk met een dubbele originele wastafel.

Een van de verrassende kenmerken van de eerste verdieping is het ruime dakterras bovenop het erker-deel. Dit is vanuit de twee slaapkamers en de overloop te bereiken. Op de tweede verdieping zijn vervolgens nog eens twee slaapkamers terug te vinden, wat het totaal op vijf brengt.

De tuin van de woning ligt vanaf de zuidkant tot aan de westkant achter de woning. Het heeft meerdere heerlijke zitplekken en tot in de late avond kan er van de ondergaande zon genoten worden. Er is vanuit de tuin een aangebouwde stenen berging te bereiken, hier is de CV-opstelling in gesitueerd.

De woning heeft door de jaren meerdere updates gehad. Een grote update is het vervangen van alle kozijnen door aluminium kozijnen met HR++-glas. Daarnaast zijn er ook 14 zonnepanelen geplaatst op het dak van de praktijkruimte. Bent u benieuwd naar de woning en praktijkruimte, maak dan nu een afspraak via 0113-251000.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 695.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1933
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  157 m²
 • Perceelsoppervlakte
  367 m²
 • Inhoud
  831 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.