Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

's Gravenmeet 14

BURGH-HAAMSTEDE
Icon
144 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Wij mogen u namens onze opdrachtgever deze zeer interessante woning aanbieden. Een heerlijke woning met een gelijkvloers-woonprogramma op de begane grond. Deze woning is gelegen in een rustige woonwijk met slechts bestemmingsverkeer en dichtbij de voorzieningen die Burgh-Haamstede rijk is. Ook het schitterende natuur en wandelgebied ’t Zeepeduinen’ is op korte afstand gesitueerd. Slechts 700 meter! U vindt hier een heerlijk gevarieerd wandelgebied langs duinvalleien, kale zandduinen en bos. Als locatie ertoe doet wilt u vast meer over deze woning te weten komen.

Het totale perceel heeft een oppervlakte van 873 m² eigen grond. De achtertuin kent verschillende zithoeken en is voornamelijk gesitueerd op het zonnige zuiden en deels gelegen aan gemeentelijk groen. Doordat er geen directe bebouwing van andere woningen aan de achtertuin zijn gesitueerd, is er sprake van een tuin met veel privacy. Zoals op de foto’s waarneembaar is, is de tuin ook geliefd bij de damherten…

De woning heeft zoals reeds gemeld een gelijkvloers-woonprogramma met een tuingerichte woonkamer en een open keuken. Door het gebruik van hoge raampartijen kunnen we met recht spreken van een lichte woonkamer en keuken. Via de hal is de slaapkamer met aansluitend de badkamer toegankelijk. De garage is eveneens via de hal toegankelijk en heeft een interne afmeting van 7,09 x 2,87 meter.

Op de verdieping bevinden zich nog twee volwaardige slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en een separaat toilet. De totale woonoppervlakte; vanaf 1,5 hoogte lijn; 144 m². Tevens is er sprake van 24 m² overige inpandige ruimte (de garage). Algemeen kunnen we stellen dat de woning in een goede staat van onderhoud verkeert, echter zijn een aantal zaken gedateerd en dienen gemoderniseerd te worden.

Op zoek naar een heerlijke woonstek met een heerlijke tuin op het zuiden, dichtbij de voorzieningen en de uitgestrekte natuurgebieden? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom.

Algemeen:
– Toplocatie in een rustige straat, slechts bestemmingsverkeer;
– Begane grond grotendeels voorzien van vloerverwarming;
– Tuin op het zuiden en tuin voorzien van berging en kas
– Woonkamer voorzien van haard;
– Aantal slaapkamers; 3, aantal badkamers; 2
– Enkel voor permanent woongebruik;
– Handige bijkeuken naast de keuken;
– De garage heeft een afmeting van 7,09 x 2,87 meter;
– HR-combiketel is van het bouwjaar 2008;
– Sprake van vloer-, muur-, dak en glasisolatie;
– Oplevering in onderling overleg. Korte termijn is mogelijk.

Zeepeduinen:
De Zeepeduinen liggen iets verder van zee. Het is één van de weinige verre landinwaarts gelegen duingebieden die niet geschonden zijn door intensieve landbouw, stedenbouw of naaldbosaanplant. Je treft er een afwisselend, veelal geaccidenteerd landschap met bos, struweel, grasland, mosvlakten en kaal zand. Om het gebied open te houden, laat Natuurmonumenten hier zo’n negentig Shetlandpony’s en Heckrunderen grazen. Verderop is een bunkercomplex aanwezig vanuit de Tweede Wereldoorlog. Dit bunkercomplex is een onderdeel van de Atlantik Wall. De grootste bunker is de walvisbunker en ligt bovenop een duin en dat is niet voor niets. Vanuit deze bunker voerden de Duitsers het commando over alle verdedigingswerken op Schouwen. Als natuur en historie u interesseren dan is het Zeepeduinen zeker een bezoek waard.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1993
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  144 m²
 • Perceelsoppervlakte
  873 m²
 • Inhoud
  624 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Burgh-haamstede?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.