Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Mariekerkseweg 10

MELISKERKE
Icon
96 m²
Icon
kamers
€ 475.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Wonen in het buitengebied en toch alle voorzieningen binnen handbereik? Hier kan het. Vanuit de woning en vanaf het perceel is er een fraai uitzicht op de omliggende landerijen. Deze woning is gelegen op een perceel van 745m², is levensloopbestendig, voorzien van drie slaapkamers en een ruime, vrijstaande garage. Kom kijken en laat u verrassen!

ALGEMEEN
Het perceel loopt verder door naar achteren dan de voorzijde doet vermoeden en is opgedeeld in een siertuin, moestuin en gras. In de tuin ervaart u vrijheid en rust met een mooi uitzicht. In de jaren ’80 van de vorige eeuw is de woning gemoderniseerd. Het dak en de muren zijn geïsoleerd eveneens is er deels dubbel glas. Ondanks de leeftijd staat hier dus een vrij moderne woning. Het is uiteraard aan u om deze verder weer naar uw eigen smaak in te richten.

(GELIJKVLOERS)WONEN
De woonkamer is tuingericht en gelegen aan de achterzijde. Een dubbele tuindeur zorgt voor de juiste verbinding met het terras. De keuken is netjes, voorzien van veel opslagruimte en een inductie kookplaat. Vanuit de keuken is er een mooi zicht op de omgeving. Door de aanwezigheid van een slaapkamer en een badkamer op de begane grond is het geheel levensloopbestendig. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. Verder is er op de begane grond een handige bijkeuken en een hal met toilet.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping is er zowel aan de voor- als achterzijde een slaapkamer. Deze zijn voorzien van (dak)ramen waardoor er veel daglicht aanwezig is. Op de ruime overloop bevindt zich ook een ruimte met de cv-opstelling.

GARAGE
De garage is zo een 20m² groot en voorzien van elektra, water en verwarming. Dit is een ideale hobbyruimte of juist een ruimte voor de auto. Overigens kunt u ook prima parkeren op de eigen oprit.

Kortom een unieke kans in het fraaie, Walcherse buitengebied. Van harte welkom voor en afspraak op locatie.

GOED OM TE WETEN
– LET OP HET GEHEEL HEEFT MOMENTEEL EEN AGRARISCHE BESTEMMING.
In overleg met de gemeente Veere is deze bestemming mogelijk te wijzigen naar wonen. Houd hierbij rekening met extra kosten voor deze eventuele wijziging en daarnaast met een beperkte financierbaarheid bij aankoop met de huidige bestemming.
– Elektrische vloerverwarming in keuken en woonkamer.
– Oplevering in onderling overleg.

Meliskerke is een dorp met veel voorzieningen. Zo is er een bakker, slagerij, groenteboer, supermarkt, kledingwinkel en slijterij. Voor de dagelijks voorzieningen hoeft u dus het dorp niet uit. Daarnaast is er een basisschool en een tweetal kerken. Meliskerke is gelegen op slechts 2 kilometer van het strand in Zoutelande. In de nabije omgeving van Meliskerke zijn mooie natuurgebieden gelegen waar men heerlijk kan wandelen of fietsen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 475.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1885
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  96 m²
 • Perceelsoppervlakte
  745 m²
 • Inhoud
  395 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Vrij uitzicht
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Meliskerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.