Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Middelburgsestraat 112

KOUDEKERKE
Icon
134 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Werkelijk een parel op een mooie locatie aan de rand van Koudekerke. Deze vrijstaande woning trekt vanzelf de aandacht. Dit komt onder andere door de fraaie vormgeving maar ook door de ligging nabij de enige molen van Koudekerke, ‘de Lelie’. Vrijheid en buitenleven gaan hier hand in hand terwijl de voorzieningen op korte afstand zijn gelegen. Niet alleen aan de buitenzijde maar ook aan de binnenzijde voldoet de woning helemaal aan de verwachtingen die je bij een dergelijke woning mag hebben. Kom binnenkijken om dit zelf te ervaren.

Het geheel is gelegen op een perceel van 685m² eigen grond. De woning is onder andere voorzien van een ruime woonkeuken, fijne woonkamer, riante bijkeuken, fraai terras, vrijstaande schuur/garage en een fraai aangelegde tuin.

WONEN
In 2014 is de woning op de begane grond fors uitgebreid. In de uitbouw is een zeer riante woonkeuken, welke een leuk uitzicht biedt op de omgeving, ontstaan. Deze keuken is van alle gemakken is voorzien. Voorzieningen zijn onder andere een vijf pits gaskooktoestel, vaatwasser, oven, combimagnetron en afzuiging. Daarnaast is deze ruimte voorzien van vloerverwarming, tuindeuren naar het terras, elektrisch dakramen en een fraaie gashaard. Door de aanwezigheid van veel daglicht is dit een heel prettige ruimte. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken. Deze is in twee delen verdeeld en voorzien van een extra keukenblok, witgoedaansluitingen en bergruimte.

Ook de woonkamer is zeer aangenaam. In deze ruimte trekken de open haard en de fraaie parketvloer, in visgraatmotief, de aandacht. Ook hier is een dubbele tuindeur naar het terras en er is een fraai zicht op de tuin en de omgeving. De extra ruimte die aansluit op de woonkamer is momenteel in gebruik als kantoor. In onze ogen een ideale (thuis)werkplek. De hal etaleert het karakter van de woning op een uitstekende manier. Vanuit deze hal is er toegang tot de kelder en ook naar de toiletruimte. De kelder, met stahoogte, is ruim van opzet en bijvoorbeeld goed geschikt als wijnkelder.

SLAPEN
De twee slaapkamers op de eerste verdieping zijn ruim van opzet. Eén van de kamers is voorzien van een inbouwkast en dakkapel vanwaar er een mooi zicht is op de tuin en de achtergelegen molen. De andere slaapkamer heeft diverse ingebouwde kasten. Een voormalige slaapkamer heeft plaatsgemaakt voor de badkamer, deze is voorzien van een dubbele wastafel en douche. De ruimte die voorheen in gebruik was als douche is nu in gebruik als toiletruimte. Op de overloop zijn er een aantal ingebouwde kasten aanwezig.

TUIN EN SCHUUR
Het perceel is naast de woning voorzien van veel groen, gras, een oprit, een ruime houten schuur/garage en een extra houten berging. De volwassen tuin kent een afwisseling van diverse bomen, hagen, borders en gras. Elk jaargetijde is dit een tuin om van te genieten. Op diverse plekken is ruimte gecreëerd om in of juist uit de zon te zitten. De schuur is voorzien van elektra en achter de schuur is recent een extra berging geplaatst, deze is ook voorzien van elektra. De achtertuin is voorzien van een afsluitbare poort richting de oprit. Aan de voorzijde zorgt een ruime oprit voor diverse parkeerplaatsen.

ALGEMEEN
-14 zonnepanelen uit 2023.
-Jonge cv-ketel uit 2020.
-Voorzien van gevelisolatie, deels van vloer- en dakisolatie.
-Voorzien van HR++ glas.
-Schilderwerk aan de buitenzijde is grotendeels in 2023 uitgevoerd.
-Vloerverwarming in de keuken en bijkeuken.
-De schoorsteen is in 2023 geveegd.
-Er is een regenwateropvang van circa 3m³ aanwezig.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.425 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum op loopafstand. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1950
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  134 m²
 • Perceelsoppervlakte
  685 m²
 • Inhoud
  465 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Landelijk gelegen
 • Tuin
  Tuin rondom Fraai aangelegd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.