Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Blikhoek 88

'S-HEERENHOEK
Icon
123 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Ruime hoekwoning met 4 slaapkamers, garage en warmtepomp!

U vindt deze woning in de Blikhoek. Dat is een fraaie woonstraat in een heerlijke, ruim opgezette nieuwbouwwijk met veel groen en gesitueerd aan de rand van het dorp.

‘s-Heerenhoek is een rustig dorp, gelegen in het Zeeuwse polderlandschap van ‘de Zak van Zuid-Beveland.’ Dit gebied staat bekend om zijn rust, dijken en uitnodigende wandel- en fietspaden. Dankzij de gunstige ligging tussen Goes, Middelburg en Vlissingen, en de nabijheid van de Westerscheldetunnel, zijn voorzieningen gemakkelijk bereikbaar.

De auto parkeert u makkelijk op de eigen oprit of in de garage en via de zijgevel van de woning bereikt u de hal/entree met een toiletruimte en de meterkast. Vanuit de hal komt u uit in de keuken, gelegen aan de voorzijde en uitgerust met een hoekopstelling, biedt niet alleen een aangenaam uitzicht op de straat, maar ook een praktische indeling met een inductiekookplaat, spoelbak, vaatwasser en overvloedige kastruimte.
De woonkamer aan de achterzijde van de woning biedt een uitnodigende ruimte om te ontspannen, met openslaande deuren die uitkomen in de serre, waardoor veel licht de ruimte binnenstroomt en door de schuifpui een naadloze verbinding met buiten wordt gecreëerd. Via de serre is de aangebouwde garage bereikbaar. Een praktische trapkast, inclusief warmtepomp, voegt functionaliteit toe aan de begane grond.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk ontworpen voor comfort en privacy, en een complete badkamer met een inloopdouche, dubbele wastafelmeubel en toilet, waardoor het huis voldoet aan de behoeften van een gezin.

De ruime 2e verdieping heeft een overloop waar de opstelplaats is van de wasmachine en droger. Tevens is er een ruime vierde slaapkamer.

De onderhoudsvriendelijke tuin is op het oosten georiënteerd en is gemakkelijk te bereiken doordat er langs de garage een pad met een afsluitbare poort is gelegen. De garage is voorzien van een elektrische deur en een loopdeur richting de tuin. Tevens is er een bergzolder welke bereikbaar is via een vlizotrap.

Uw interesse is gewekt: de makelaars van BOOT nodigen u graag uit voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging. Wij helpen u graag en met plezier.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  2012
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  123 m²
 • Perceelsoppervlakte
  244 m²
 • Inhoud
  519 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Aardwarmte
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.