Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht

Vrijblijvend verkoopgesprek aanvragen!

  Vestiging*
  Voorletter(s)*
  Achternaam*
  Postcode*
  Huisnummer*
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Opmerking(en)

  Deskundig en discreet.

  Stille verkoop

  "De woning wordt alleen gepresenteerd waar en wanneer jij dat wilt."

  Stille verkoop door Sinke Komejan

  Een stille verkoop betekent bij ons een discrete verkoop. We bieden de woning niet aan bij het grote publiek maar maken gebruik van ons netwerk met potentiële en geïnteresseerde kopers.
  De woning wordt alleen gepresenteerd waar en wanneer jij dat wilt.

  Waarom een stille verkoop?

  Als verkoper kun je meerdere redenen hebben waarom je een woning in de stille verkoop wilt zetten. Soms wilt men geen grote groep ’online’ kijkers hebben via Funda. Maar verkopers kunnen bijvoorbeeld ook liever geen bord in de tuin plaatsen of niet zoveel haast hebben met de verkoop.

  Ik wil mijn huis in de stille verkoop zetten.

  Plan een vrijblijvend gesprek in!

  Hoe vind ik huizen die in de stille verkoop staan?

  Wanneer je op zoek bent naar een woning en ook wilt weten of ons stille aanbod matched met jouw wensen, dan kun je jezelf inschrijven via de gratis zoekservice. In de zoekservice kun je o.a. aangeven welke type woning je zoekt, in welke plaats de woning mag staan en welk bedrag je bereid bent te betalen voor een woning. Zodra wij een geschikte woning in de stille verkoop nemen dan ontvang je van ons bericht.

  Inschrijven voor de gratis zoekservice!

  Zo werkt een stille verkoop!

  Van een vrijblijvend kennismakingsgesprek tot een succesvolle stille verkoop.

  Bekijk ons stappenplan 👉

   

  Vrijblijvend gesprek aanvragen!

  1. Het kennismakingsgesprek

  Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we de wensen en uitgangspunten voor het in de stille verkoop nemen van de woning. Naar aanleiding van dit gesprek brengen we net als bij een reguliere verkoop een gedegen verkoopadvies uit.

  2. Opdracht tot dienstverlening

  Wanneer wij opdracht krijgen om de woning te verkopen ontvang je van ons een opdracht tot dienstverlening (OTD). In het OTD worden de belangrijke afspraken vastgelegd en waar nodig voorzien van ‘stille verkoop clausule’. Zo voorkomen we verrassingen achteraf.

  3. De woning in de stille verkoop

  Zodra de opdracht is gegeven gaan wij aan de slag met het invoeren van alle relevante woninggegevens en eventuele foto’s en plattegronden in het NVM zoeksysteem. Het geven van een vraagprijs is niet noodzakelijk en kan op aanvraag. Het zoeksysteem toont enkel de gegevens die wij invoeren. Na het invoeren worden andere NVM makelaars en inschreven zoekers (zoekersbestand) met het juiste zoekprofiel per e-mail op de hoogte gebracht van de stille verkoop.

  4. Vermelding op onze website

  Naast het zoekersbestand plaatsen wij de woning met een korte en discrete omschrijving, wel of niet voorzien van vraagprijs, op onze website. Wanneer gewenst kunnen we de gegevens aanvullen met foto’s en een plattegrond. 

  Vestiging Goes
  Onze specialisten staan voor je klaar
  Niels Wisse
  Vestigingsmanager Goes I Register Makelaar
  Goes
  Klantbeoordelingen
  Wat klanten van ons vinden
  Dhr. Peter Reijnhout
  Goes
  Altijd even gedreven en de snelle reactie op vragen of opmerkingen, dat kom je maar zelden tegen.

  Onze ervaring met Sinke Komejan in het algemeen en Niels (Wisse) en Philip (Paul) in het bijzonder heeft ons zeer aangenaam verrast. Altijd even gedreven en de snelle reactie op vragen of opmerkingen, dat kom je maar zelden tegen. Zowel de aankoop van ons “nieuwe” huis, waar Niels de verkopende makelaar was, als ook de verkoop van ons “oude” huis, wat Niels voor ons heeft verkocht ging buitengewoon soepel en snel. De korte lijnen zijn een aanwinst bij dit bedrijf. Heel hartelijk bedankt allemaal voor de uitstekende service en de prettige samenwerking.

   

  Benieuwd naar al onze reviews?

  Bekijk ons kantoor op Funda!

  Gerelateerde diensten

  Binnen de Sinke Komejan Groep helpen wij je graag met het aan- en verkopen van je (droom)woning en ondersteunen wij met een vrijblijvende waardebepaling, taxaties en hypotheekzaken.

  Woning verkopen

  Wij realiseren de beste verkoopprijs.

  Woning verkopen

  Woning kopen

  Op zoek naar je droom woning? Onze aankoopmakelaars helpen je verder!

  Woning kopen