Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Boulevard De Ruyter 16

VLISSINGEN
Icon
231 m²
Icon
kamers
€ 898.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Stel je voor: een uniek stukje aan de iconische Boulevard de Ruyter 16 in het hart van Vlissingen. Deze ruime woning omarmt de boulevardvibes en biedt niet één, maar twee woonkamers en een half-open keukenopstelling. Met maar liefst zes slaapkamers is er ruimte voor het hele gezin, logees of hobby’s. En als dat nog niet genoeg is, heeft deze plek twee badkamers. Verder vind je op de kelderverdieping een handige berging met een achterom. Deze woning is als een artistiek canvas met zijn gemengde bestemming. Of je nu van plan bent om er te wonen en te werken of een eigen bedrijf te starten, hier is de ruimte om je visie tot leven te brengen.

Indeling:
Bij binnenkomst via de entree aan de Boulevard betreed je een wereld van mogelijkheden. De hal begroet je met een elegante trapopgang naar de eerste verdieping of souterrain. Op de verdieping bevind zich een doorzon woonkamer met open keukenopstelling. De badkamer is uitgerust met een doucheruimte, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. Volg de trap naar beneden en ontdek de drie slaapkamers met op de overloop nog de nodige bergruimte. De kelderverdieping is nog één verdieping naar beneden en omvat een ruime berging met een vrije achterom.
Via de entree met trapopgang komt u terecht op de eerste verdieping, daar bevindt zich een ruime woonkamer met zeezicht. U kunt hier genieten van het fantastisch uitzicht in een bankje achter een groot raam of vanachter de openstaande balkondeuren. De ruime keukenopstelling is aan de achterzijde gesitueerd en heeft een camee kleurig front met een donker houtkleurig werkblad. Verder is deze voorzien van alle gemakken en heeft u tijdens uw culinaire activiteiten fantastisch uitzicht over de binnenstad van Vlissingen. De badkamer op deze verdieping is volledig betegeld en voorzien van een bad, douche, toilet en wastafel.
De tweede verdieping omvat drie slaapkamers, toilet en een extra kamer, de grootste slaapkamer is uitgerust met een mooi balkon en openslaande balkondeuren. U heeft hier wederom fantastisch uitzicht over de Westerschelde en een gedeelte van de Noordzee. De extra kamer aan de achterzijde van de woning biedt middels een trap toegang tot het ruime dakterras, deze is betegeld met rubber tegels en eventueel nog naar eigen wens in te richten. Deze verdieping ofwel dakterras biedt de ultieme beleving van vrijheid met een 360 graden uitzicht.

Uitgelicht
– Vrije achterom met berging;
– Twee woonkamers met keukenopstelling;
– Twee badkamers;
– Woning voorzien van dubbelglas;
– Zes slaapkamers (souterrain en eerste verdieping);
– Energielabel D;
– Oplevering in overleg.

Dus, als je ooit hebt gedroomd hebt van wonen op een plek die net zo uniek is als jij, grijp dan deze kans. Welkom aan de Boulevard de Ruyter 16 – Om een goede indruk te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118 689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie c.q.. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q.. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er enkele aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer ouderdom en asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 898.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1954
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  231 m²
 • Perceelsoppervlakte
  65 m²
 • Inhoud
  908 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  10
Energie
 • Warm water
  Centrale voorziening
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Zonneterras Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.