Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Oostvoorstraat 16

WISSENKERKE
98 m²
kamers
€ 245.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Zeeland; Noord Beveland; Wissenkerke: In 2004 nieuw gebouwd huis met tuin en flinke garage/schuur.

Het dorp Wissenkerke vormt het middelpunt van het door de Noordzee (met prachtige stranden), Het Veerse Meer en Nationaal Park Oosterschelde, omsloten voormalig eiland Noord Beveland. Wissenkerke is een fijn dorp om te wonen. Er is een goed voorzieningenniveau, het leven is er minder gehaast en de omgeving is er prachtig.

Midden in het dorp, op goede stand en dicht bij alle faciliteiten, biedt BOOT makelaars te koop aan een in 2004 vrijwel nieuw gebouwd huis met tuin en flinke garage/schuur. Zoekt u een stijlvolle “nieuwbouwwoning” in een bestaande, authentieke buurt, dan is dit wat u zoekt.

De indeling is als volgt: hal met meterkast en toilet. Woonkamer met halfopen keuken en tuindeuren naar het terras. De plavuizen vloer (Noors leisteen motief in wildverband) met vloerverwarming is hier even fraai als praktisch.

De open keuken met buffet, veel kastruimte en een Boretti elektrisch fornuis is een echte sfeermaker. Koelkast, diepvries en vaatwasser zijn ingebouwd. Aangrenzend is een handig portaal met wastafel, aansluitingen voor wasmachine en droger en achterdeur.

Op de verdieping vindt u de overloop met c.v. ketel opstelling en een uitstekende mogelijkheid tot het realiseren van een inloopkast. Er zijn 3 slaapkamers en een complete badkamer met ligbad, extra ruime separate douche, wastafelmeubel en hangtoilet.

Een vlizotrap brengt u op de 2e verdieping: deze bestaat uit een forse opbergzolder.

Achter het huis is een onderhoudsarme tuin met borders en sierbestrating. Op het eind van de tuin, bereikbaar vanuit de achterliggende straat treft u de garage annex schuur met opbergzolder. Deze garage is voorzien van een betonnen vloer, water, een elektrisch te openen deur en een loopdeur.

Oplevering: per direct.

Kortom: voor u het perfecte huis en u kunt er nog zo in ook!

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt in het koopcontract zowel een niet-bewoningsclausule als een ouderdomsclausule en een bankgarantie c.q. waarborgsom op.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • In_verkoop_genomen
  € 245.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1900
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  98 m²
 • Perceelsoppervlakte
  159 m²
 • Inhoud
  347 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Wissenkerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.