Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Veerdam 32

KORTGENE
Icon
115 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met eigen aanlegsteiger direct aan het water, welke zowel permanent als recreatief bewoond mag worden!

Vrijwel direct aan het Veerse Meer gelegen ruime vrijstaande woning op een zeer fraai gelegen perceel van 528 m² eigen grond met aanlegsteiger. De woning is omstreeks 1994 gebouwd en maakt deel uit van het plan “Aqua Village II”.

Er is een grote jachthaven “Delta Marina” aanwezig met de gezellige jachtclub, een winkel etc. Een bijzonder geschikte plek voor de echte watersportliefhebbers! Alle mogelijkheden qua zeilen, surfen etc. vindt u binnen handbereik. Ook voor natuurliefhebbers, wandelaars of fietsers zijn er volop mogelijkheden in de omgeving van Kortgene en het Veerse Meer. Een 18-holes golfbaan “de Goese Golf” bevindt zich op ca. 10 kilometer afstand.

Begane grond:
hal met meterkast, toilet en trapopgang. Riante woonkamer met plavuizenvloer en schuifpui naar de tuin. Wat direct opvalt zijn de fraaie zichtlijnen vanuit de woonkamer naar de tuin en de insteekhaven met uw eigen aanlegsteiger.
De open keuken met hoekinbouw, beschikt over een koelkast, keramische kookplaat, elektrische oven, en magnetron.
Erg praktisch is de aangrenzende bijkeuken met aansluitingen voor witgoed apparatuur.

1e verdieping:
Overloop met CV ruimte (Intergas combiketel 2023). Badkamer met ligbad, toilet, douche en wastafel. Drie slaapkamers, waarvan 2 met toegang tot een riant balkon van ca 14 m² aan de westzijde. Vanuit de slaapkamers en het balkon heeft u uitzicht over de insteekhaven en steiger.

Tuin:
De oprit voor de woning biedt ruimte aan meerdere auto’s of desgewenst in de garage. De tuin grenst direct aan het water. U loopt vanuit de tuin zo uw eigen aanlegsteiger op.

Algemeen: volgens het havenreglement is de toegestane lengte voor het aanleggen van een pleziervaartuig 7,50 meter. De diepgang bedraagt plm. 1,70m. Er is een Vereniging van eigenaren ten behoeve van de insteekhaventjes, waarvoor de jaarlijkse bijdrage circa € 425,– bedraagt.

Kortom: zoekt u een vrijstaande woning aan het water met een permanent vakantiegevoel dan is dit huis zeker iets voor u.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom alsmede een ouderdomsclausule op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1994
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  115 m²
 • Perceelsoppervlakte
  528 m²
 • Inhoud
  514 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
  Buitenruimte
  • Ligging
   In woonwijk
  • Tuin
   Tuin rondom

  Plattegronden

  Plattegrond Plattegrond Plattegrond

  Media

  Weergave:
  Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
  Aangeboden door vestiging Boot makelaars
  Waar kunnen we je mee helpen?
  Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
  Kan ik deze woning betalen?


  Bereken direct

  Maak direct een afspraak

  Aanbod in de buurt

  Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

  Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
  Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
  Bekijk alle veelgestelde vragen
  Wat is een optie?

  Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
  a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

  andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

  b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
  bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
  bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

  Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

  Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

  Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

  Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

  Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

  De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
  van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.