Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Voorstraat 52

COLIJNSPLAAT
Icon
171 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Perfect gerenoveerd en gemoderniseerd herenhuis met garage/schuur in de historische Voorstraat van Colijnsplaat!

Pluspunten:
Energielabel A.
4 Royale slaapkamers.
Diepe achtertuin.
17 zonnepanelen (6200 WP).
Krachtstroom.
Vijver met filterinstallatie.
Garage/schuur met verdieping.

Het object is gelegen in de werkelijk schitterende Voorstraat van het gezellige aan Nationaal Park “De Oosterschelde” gelegen vissersdorp Colijnsplaat.

Colijnsplaat:
Op het Eindeloos (voormalig) Eiland Noord Beveland is het goed wonen. Het wordt gekenmerkt door rust, ruimte, water (Veerse Meer, Nationaal Park Oosterschelde en Noordzee strand) en adembenemend mooi natuurschoon. Dagelijks genieten van zon, zee, strand en schone lucht is hier dan ook de gewoonste zaak van de wereld. De steden Goes, Zierikzee en Middelburg zijn met de auto binnen 20 minuten bereikbaar.

De indeling van het woonhuis is als volgt:

Begane grond:
Ruime entree/hal met trapopgang naar de verdieping, rechts van de hal een (kantoor)kamer met uitzicht op de Voorstraat. Via de hal is er toegang tot de eetkamer met aangrenzend de woonkamer, samen vormen ze feitelijk kamer en-suite. De eetkamer heeft openslaande tuindeuren en heerlijk uitzicht op de tuin, de woonkamer is uitgerust met een houtkachel.
De keuken met een uitgebreide opstelling met o.a. dubbel werkblad en een kastenwand.
Via de keuken is een aanbouw met o.a. toiletruimte, vaste kasten, de wasmachineaansluiting en technische ruimte met o.a. C.V. ketel.

De verdieping: de ruime overloop is heerlijk licht door de geplaatste dakkoepel en heeft 4 (royale) slaapkamers en een riante badkamer. Twee van deze slaapkamers zijn gesitueerd richting de Voorstraat en twee slaapkamers zijn tuingericht. Drie van deze slaapkamers hebben vaste kasten. De badkamer is keurig betegelt en voorzien van een douche, dubbele wastafel, ligbad en toilet.

Tuin
Achter het huis ligt een diepe op het oosten gesitueerde tuin. De tuin is voorzien van 2 bergingen, een vijver met filterinstallatie en flinke schuur annex garage. De garage is voorzien van krachtstroom, verwarming (een eigen C.V. installatie) en een met vaste trap bereikbare bergzolder.

Bent u ook zo enthousiast geworden over deze prachtige woning? Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging.

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1895
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  171 m²
 • Perceelsoppervlakte
  440 m²
 • Inhoud
  605 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  7
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Colijnsplaat?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.