Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Goesestraatweg 47

'S-GRAVENPOLDER
166 m²
kamers
€ 450.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Buitenkans buiten de bebouwde kom? U bent er vast wel eens langs gekomen, aan de Goesestraatweg 47 in ’s-Gravenpolder ligt een bijzondere woning met gigantisch veel mogelijkheden. Met 166 m2 woonoppervlak is het als eerste een ruime woning die ook nog eens op een heerlijk perceel van 580 m2 eigen grond staat.

Het valt op te delen in drie stukken op dit moment. Als eerste de oorspronkelijke woning, als tweede het appartement boven en als laatste de royale schuur rechts van de woning. Het appartement werd separaat bewoond en dit kan of zo blijven of eenvoudig bij de woning getrokken worden. Daarmee is het een ruime woning met het volledige woonprogramma op de begane grond. Boven zijn er vervolgens drie slaapkamers en twee extra badkamer.

Echter tot de mogelijkheden hoort natuurlijk ook volledige bewoning van het huis en het gebruiken van de schuur voor de eigen onderneming. Met een oprit aan weerszijden van de woning, waarvan de grootste aan de rechterzijde voor de geweldige schuur. Dit terrein in combinatie met de schuur van 73 m2 maakt dat het perfect is voor uw eigen zaak aan huis.

Entree is er via de voordeur in het originele deel uit 1948. Deze komt uit in de lange gang, die tot aan de achterzijde loopt. Recht van de gang ligt de diepe woonkamer. Naast de zithoek heeft het ruimte voor een eethoek en meer.

Achterin volgt er toegang tot de keuken. Dit deel is later aan de woning gebouwd en loopt over de hele breedte van de originele woning, met achter de aanbouw een aansluitende overkapping. De keuken is voorzien van een fraai fornuis met dubbele oven, een koek-vrieskast, vaatwasser en combimagnetron. Vanuit de keuken is de overkapping en tuin te bereiken.

Links van de hal ligt in het begin van de woning eerst een tweede hal, met hier de trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de badkamer. Dit is de eerste van de drie badkamers in de woning en deze bestaat uit een douche, toilet en wastafel.

Vanuit de badkamer, maar ook vanuit de hal is er vervolgens de aanbouw te bereiken. Hierin ligt over de hele lengte een extra woongedeelte. Met voorin de slaapkamer en hierop een tweede eetgedeelte. Dit zou in de toekomst bijvoorbeeld goed als eigen kantoor gebruikt kunnen worden. Vanuit dit deel is via openslaande deuren de tuin te bereiken.

De eerste verdieping biedt meer dan doet vermoeden. De eerste verdieping is eveneens van een zeer mooi formaat, met een drietal slaapkamers en twee badkamers. De eerste kamer is aan de linkerkant terug te vinden, met hiernaast de tweede badkamer. Deze badkamer bestaat uit een wastafel en ligbad.

Hierop volgt een tweede deel aan de overloop, met daaraan grenzend alle andere ruimtes. Voor en achter zijn er slaapkamers, met ingebouwde kasten gelegen. Hiertussen ligt de derde badkamer, welke bestaat uit een douche, wastafel en tweede toilet.

Totaal zijn er dus vier slaapkamers en drie badkamers. Wanneer er niet zo veel nodig zijn kan dus bijvoorbeeld in de uitbouw goed een kantoor of praktijkruimte aan huis gehouden worden.

Daarnaast staan er op het perceel ook twee schuren. De grootste van de twee staat aan de rechterkant van de woning met eigen oprit. Deze schuur van 5.60m bij 7.30m biedt ook een scala aan mogelijkheden. Een eigen werkplek of plaats voor oldtimers, de schuur is er geschikt voor! Via vaste trap is er ook een bergzolder te bereiken. Op de schuur liggen 14 zonnepanelen uit 2017.

De woning staat verder op een ruim perceel van 580 m2, met vooral aan de zijkanten veel ruimte. Aan weerszijden van het huis is er een poort voor de dubbele oprit gelegen. Voldoende ruimte voor een aanhanger, camper of auto op eigen terrein. Achter het perceel ligt de Zuid-Bevelandse polder, dus er kan vrij eenvoudig een prachtig uitzicht vanuit de woning worden gecreëerd.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 450.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1948
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  166 m²
 • Perceelsoppervlakte
  580 m²
 • Inhoud
  663 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan drukke weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.