Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Touwbaan 85

MIDDELBURG
Icon
95 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Gelegen op een fantastische plek, met vrij uitzicht over de ‘skyline’ van Middelburg, de fraaie jachthaven en het Kanaal door Walcheren, bevindt zich dit fijne appartement (ca. 95 m²) op de vierde verdieping met berging op de begane grond van een fraai appartementencomplex met lift. Dit 3-kamerappartement, met balkon op het westen, heeft een speelse indeling en bevindt zich op loopafstand van de bruisende binnenstad met al haar voorzieningen en het NS-station maar ook het buitengebied van de stad is op korte afstand.

Indeling:

Begane grond:
Gezamenlijke entree, trappenhuis met lift, brievenbussen en toegang tot de bergingen.

Vierde verdieping:
Galerij, eigen entree, hal met intercom, meterkast, stookruimte met opstelling cv-ketel, ruime slaapkamer aan de voorzijde, lichte woonkamer met schuifpui naar het zonnige balkon met vrij uitzicht over de binnenhaven, de skyline van de stad en voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm. De open keuken met de inrichting in een hoekopstelling is voorzien van boven- en onderkasten en diverse inbouwapparatuur. De fijne badkamer is volledig betegeld en er is een ligbad, douche en wastafel. Ook de wasmachineaansluiting bevindt zich in de badkamer. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers van respectievelijk 10 en 16 m² en vanuit de grote slaapkamer is het balkon te bereiken. Verder is er nog een apart toilet en een inpandige berging.

Algemeen:
– Warm water en verwarming geschiedt door middel van een gasgestookte cv-combiketel,
– Het appartement is voorzien van spouw- en vloerisolatie en volledig isolerende beglazing;
– Woonoppervlakte: ca. 95 m²,
– Maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt thans ca. € 190,- per maand,
– Twee fijne slaapkamers,
– Berging in het souterrain,
– Fantastisch uitzicht over de skyline van Middelburg,
– Balkon voorzien van elektrisch bedienbaar zonnescherm.

Is uw interesse gewekt? Wij verzorgen graag een rondleiding door dit riante appartement op deze fijne plek. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1990
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  95 m²
 • Inhoud
  310 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.