Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Hellingweg 82

'S-GRAVENHAGE
Icon
192 m²
Icon
kamers
€ 1.895.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Geniet deze zomer nog van uw volledig gemeubileerd penthouse aan zee met een riant 360 graden dakterras van meer dan 200 m²!!!

Er gaat letterlijk en figuurlijk niks boven een penthouse. En dit is niet zomaar een penthouse, maar een bijzonder ruim exemplaar van meer dan 200 m² op een werkelijk fantastische locatie aan de kust, in een bruisende stad vol cultuur en horeca. Het riante penthouse beschikt onder meer over twee eigenparkeerplaatsen in het souterrain, is bereikbaar middels privé opgang met lift en mag zowel recreatief als permanent bewoond worden (Op dit moment is de bestemming recreatief maar er is een mogelijkheid tot omzetting naar permanente bewoning). Ook aan comfort is niets te wensen over….zo is het penthouse volledig voorzien van vloerverwarming en airconditioning.

Zeezicht en zeeën van ruimte
De ontwerpers van dit penthouse hebben de beleving van vrijheid en ruimtelijkheid tot een kunst verheven. Je ervaart zeeën van ruimte overal waar je komt. De verhoogde, schuine plafonds dragen aan dit ruimtelijke gevoel bij, net als de enorme raampartijen die je een fantastisch uitzicht en een weldadige lichtinval bieden.

Licht en ruim, maar ook warm en sfeervol
Daar geniet je optimaal van in de ruime woonkamer. Toch ervaar je hier, ondanks de gulle afmetingen en lichtinval, een fijne en gemoedelijke sfeer. Dit komt mede door de L-vormige ruimte, het hoogteverschil in het plafond, de warme vloer en de stenen muur met kantelen die de rand van het buitenterras markeert. Deze omarmt je als een warme jas.

Zelf kokkerellen of er op uit
In deze ruimte is naast een grote zithoek meer dan voldoende plaats voor een flinke eettafel waar je in de ochtendzon kunt ontbijten en heerlijk met vrienden en familie van gezellige diners kunt genieten. Die bereid je eenvoudig en comfortabel in de ruime leefkeuken, welke van alle gemakken is voorzien. Kook je liever niet zelf? Geen probleem, er zijn fantastische restaurants te vinden in de directe nabijheid. Topkwaliteit visrestaurants bijvoorbeeld en internationale eetgelegenheden die jou en je gasten steeds weer met unieke gerechten verrassen.

Genieten!
Maar geniet ook vooral van het penthouse zelf en de uitzonderlijke buitenruimte die het je biedt. Aan de zuidoostzijde kijk je uit over de tweede binnenhaven van Scheveningen, waar prachtige zeiljachten ’s zomers continu in- en uitvaren. Hier in het zonnetje van een wijntje en tapas genieten, omringd door de skyline van Den Haag, met uitzicht over de duinen en de zee.

Hele dag zon
Van ’s ochtends tot ’s avonds kun je hier in het zonnetje zitten. Verhuis in de zomer tegen de avond naar het terras aan de noordwestzijde van het penthouse en geniet daar, over de binnenplaats en voorhaven, van een zeezicht met de ondergaande zon. Datzelfde uitzicht heb je ook vanuit de master bedroom, die niet alleen zeezicht en zeeën van ruimte biedt, maar ook een fijne walk-in-closet.

Hotelgevoel
De badkamers van dit penthouse maken het plaatje af. De design tegelvloer, de parelmoer mozaïek wandsteentjes en het luxe sanitair zorgen voor een comfortabel hotelgevoel. Ook op minder mooie dagen blijft het dus genieten in dit penthouse.

Unieke plek
Laten we tot slot vooral niet vergeten waar dit penthouse staat. In Scheveningen, in de ‘achtertuin van Den Haag’, op steenworp afstand van het strand. Mooi weer of wat minder, het maakt niet uit. Hier is altijd meer dan genoeg te beleven aan cultuur, natuur, events en culinaire belevenissen. Geniet dus volop van dit penthouse én van de unieke plek eromheen.

Bent u geïnteresseerd in dit bijzondere object? Dan nodigen wij u graag uit voor een rondleiding door dit fantastische appartement gelegen op een uitermate bijzondere plek!. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Bijzonderheden:
Standaard dient koper een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs te stellen via de notaris. Dit zal opgenomen worden in de koopovereenkomst.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 1.895.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  2010
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  192 m²
 • Inhoud
  900 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.