Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Klaproosweg 30a

BURGH-HAAMSTEDE
156 m²
kamers
€ 875.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Nieuw-Haamstede is natuurlijk één van de mooiste woon/recreatielocaties van Schouwen-Duiveland met een schitterende natuur en langgerekte Noordzeestranden. In het oude deel (het mooiste deel van Nieuw-Haamstede) mogen wij u nu een fraaie woning aanbieden met o.a. een carport en een gelijkvloers woonprogramma. De rustige ligging in een autoluwe straat, het vele groen en ruim bemeten buurpercelen maken deze woning tot een zeer interessant object. Uiteraard op korte afstand van de vier strandopgangen die Nieuw-Haamstede kent. “Het Vuurtorenpad” is op slechts 744 meter gelegen!

Deze woning is gelegen op een handzaam perceel van 875 m² eigen grond waarbij de tuin grenst aan de achtertuinen van de objecten aan de Strandweg. De percelen die grenzen aan de Strandweg mogen als mooiste percelen betiteld worden met de meeste rust. De tuin kent een prima zonligging op het zuiden.

Een bijzonder fijn onderdeel van deze woning is de aanwezigheid van een compleet woonprogramma op de begane grond. Twee riante slaapkamers en twee badkamers bevinden zich op de begane grond. De tuingerichte woonkamer, welke lager ligt dan de rest van de benedenverdieping, is mede door het hoge plafond een fraaie ruimte. De grote raampartijen bieden een fraai zicht op de zuidelijk gesitueerde tuin. De woning verkeert in een goede staat van onderhoud, echter dienen de keuken en het verwarmingssysteem gemoderniseerd te worden.

Op de verdieping is nu formeel één slaapkamer met loggia en een apart toilet met wastafel aanwezig. Eventueel is hiervan een badkamer te creëren. Tevens is er een ruime berging die met een eenvoudige ingreep, namelijk het plaatsen van een dakraam, ook formeel tot slaapkamer benoemd mag worden.

Als locatie en privacy ertoe doen, dan is dit een zeer interessant object. U bent van harte welkom voor een bezichtiging met één van onze makelaars.

Algemeen:
– Absolute toplocatie nabij de drie strandopgangen met ongerepte natuur
– De strandopgang het Vuurtorenpad op 744 meter
– Permanent en recreatief te bewonen. Commerciële verhuur is niet toegestaan
– Voorzien van drie slaapkamers waarvan één op de verdieping
– Vierde slaapkamer eenvoudig te creëren op de verdieping
– Gelijkvloers woonprogramma aanwezig
– De woning wordt elektrisch verwarmd
– Voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en dubbelglas
– Perceeloppervlakte 875 m2 eigen grond
– Woonoppervlakte 156 m2
– Oplevering in overleg.

Indeling
Begane grond:
Entree, meterkast, trapkast, master bedroom met aansluitend walk-in-closet en een complete badkamer met o.a. een ligbad. De tweede slaapkamer is toegankelijk via de hal en is evenals de master bedroom tuingericht. Tegenover de slaapkamer is een tweede badkamer welk voorzien is van een toilet, wastafel en douche. Voorts de open keuken met aansluitend de bijkeuken met de witgoedaansluitingen. Grenzend aan de woonkeuken, de tuingerichte woonkamer. In de woonkamer is de trapopgang naar de verdieping.

Verdieping:
Overloop, slaapkamer met berging en een loggia. Hier bevindt zich tevens een toilet met wastafel. Eventueel is hiervan een badkamer te creëren. Tot slot is er een riante berging, die eenvoudig om te vormen is tot een vierde slaapkamer. Omdat er nu geen daglichttoetreding is, mogen we het niet als slaapkamer benoemen, maar met het plaatsen van een dakvenster wel.

Nieuw-Haamstede:
Niet voor niets wordt dit gebied ook wel ‘de Kroon van Zeeland’ genoemd. Het meest westelijke én mooiste deel van het eiland Schouwen-Duiveland. Een bijzonder mooi gebied wat bekend staat om haar rust, natuurschoon met zeer brede duinopgangen aan de Noordzee. U kunt hier fantastisch wandelen en genieten van al het natuurschoon. De Noordzeestranden in Nieuw-Haamstede worden vaak aangemerkt als de mooiste en schoonste stranden van Zeeland. Achter de stranden bevindt zich een uitgestrekt duinlandschap met meerdere lange strandopgangen met prachtige flora en fauna. Het gehele gebied om Nieuw-Haamstede is aangemerkt als Natura 2000 gebied. Met andere woorden, u bent verzekerd van het voortbestaan van de prachtige natuur. Verderop gaat dit gebied over in het grootste bos van Zeeland “de Domeinen” waar u heerlijk kunt wandelen of mountainbiken.

Nieuw-Haamstede is een schitterend gebied om te recreëren of om permanent te wonen. Steden als Rotterdam en Antwerpen zijn binnen een uur aan te rijden. Steeds meer kopers kiezen ervoor om te wonen in deze mooie omgeving en te blijven werken in de Randstad. Goes en Middelburg zijn in ca. een half uur te bereiken. Monumentenstad Zierikzee is in ongeveer twintig minuten te bereiken en heeft een regiofunctie op het eiland. Overigens beschikt het dorp Burgh-Haamstede ook over een goed voorzieningenniveau.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Onder bod
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1993
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  156 m²
 • Perceelsoppervlakte
  875 m²
 • Inhoud
  613 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Burgh-haamstede?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.