Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Molendijk 60

NIEUW- EN SINT JOOSLAND
Icon
109 m²
Icon
kamers
€ 589.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Welkom bij deze charmante vrijstaande woning gelegen aan de schilderachtige Molendijk 60 in het rustige Nieuw- en Sint Joosland. Deze woning biedt een perfecte combinatie van rustieke charme en landelijk wonen, met een energielabel van A+++, wat garant staat voor duurzaamheid en efficiëntie. Geniet van de serene landelijke omgeving, omringd door weidse velden en groene landschappen, terwijl u toch slechts een korte afstand verwijderd bent van alle voorzieningen en gemakken. Stap binnen en laat u betoveren door de warme ambiance en het tijdloze karakter van deze unieke woning. De woning is gebouwd op de fundering van de in 1870 afgebrande molen genaamd “Buiten Verwachting”.

Begane grond:
Aan beide zijde van de woning heeft u toegang tot de centraal gelegen hal. De woon- en eetkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en wordt gescheiden door authentieke schuifdeur. Aan de andere zijde van de hal heeft u de slaapkamer en de keuken welke is voorzien van een Oud Hollandse keukenopstelling met een los fornuis.
Via de keukenruimte heeft u toegang tot het toilet, bijkeuken waar zich de witgoedaansluiting bevindt en de doorgang naar de badkamer. De badkamer is voorzien van vrijstaand ligbad, douchecabine en een wastafel.

Eerste verdieping:
Deze verdieping omvat een overloop, drie slaapkamers en bergruimte. De twee grootste slaapkamers zijn gesitueerd aan de voor- en achterzijde van de woning met daar tussenin de derde slaapkamer.

Tuin en schuur/ garage:
De tuin is echt fantastisch, deze ligt in een T-vorm en biedt voldoende mogelijkheden voor het aanleggen van een siertuin of het houden van kleinvee. Aan de linkerzijde van het perceel bevindt zich een schuur/ garage, deze biedt ruimte aan één of twee auto’s en er is voldoende bergruimte. Verder is er nog een stenen opbergruimte waar de nodige spullen voor het tuinonderhoud kunnen staan.

Uitgelicht:
– Energiezuinige woning met een A+++ energielabel,
– Verwarming en warm water d.m.v. Daikin hybride cv ketel met warmtepomp dit op leasebasis,
– Woning voorzien van 18 zonnepanelen á 370Wp dit op leasebasis,
– Landelijk gelegen woning met T-vormig perceel van 2067m²,
– Woonopp. ca. 109m², Inhoud ca. 405m³, Externe bergruimte ca. 86m²,
– Oplevering in overleg met verkoper.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom en eventueel aanwezig asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 589.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1875
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  109 m²
 • Perceelsoppervlakte
  2067 m²
 • Inhoud
  405 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Vrij uitzicht
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.