Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht

Mediateam

Graag vertellen we je meer over ons mediateam

Waar kunnen we je mee helpen?

Fotografie

Voordat de verkoop van jouw woning of bedrijfspand start is het belangrijk dat er goed nagedacht wordt over de presentatie. Hierbij is fotografie een heel belangrijk onderdeel. De foto’s worden namelijk gebruikt voor verschillende online en offline promotiematerialen zoals een gedrukte brochure en de aanmelding op Funda.

Samen met u en/of de makelaar lopen we een rondje door de woning om een goede indruk te krijgen. Vervolgens gaat de fotograaf aan de slag. De fotograaf zorgt voor een mooie frisse belichting, de beste compositie en maakt het plaatje helemaal af in de nabewerking.

Wist jij dat we een uitgebreide checklist hebben met alle tips voor een optimale woningpresentatie? Je bekijkt ‘m hier! 

Videografie

We zien dat bewegend beeld steeds belangrijker is geworden. Het triggert, het spreekt mensen aan en het geeft de potentiële koper een goed beeld van de woning. Wist je dat video’s er ook voor zorgen dat jouw woning hoger in Funda komt te staan en dat de potentiële koper zijn aandacht langer vast houdt bij een video? Daarom bieden wij in ons pakket altijd videografie aan.

Daarnaast maken wij de video’s ook in Instagram Reels formaat! Deze video’s plaatsen wij op onze eigen Social Media kanalen, een plek waar veel potentiële kopers zoeken!

360-graden fotografie

Op Funda heb je de mogelijkheid om 360-graden fotografie toe te voegen aan de presentatie en dat is iets waar wij graag gebruik van maken. Bij een 360-graden foto kan de potentiële koper door het huis “wandelen” en elke belangrijke ruimte 360-graden rond bekijken. Dit helpt de potentiële koper een weloverwogen beslissingen te maken en zorgt voor een sneller verkoopproces

Drone opnames

Een pand met een spectaculair uitzicht, een mooie grote tuin of een bijzondere locatie zetten we graag goed in beeld door middel van drone-opnames. Ons mediateam heeft 2 gecertificeerde dronepiloten en zorgen zo voor een perfect plaatje vanuit de lucht.

Wist je dat je met een drone niet alleen foto’s maar ook videobeelden kunt maken? Ons mediateam stuurt de drone graag voor jou de lucht in om de perfecte foto- en videobeelden te maken. Zo weet je zeker dat jouw woning of bedrijfspand eruit springt bij de presentatie.

Gepresenteerde video

Bij een bijzonder pand of een uitgelichte woning zetten we graag een stapje extra. Als klant heb je namelijk de mogelijkheid om een gepresenteerde video af te nemen bij het mediateam. In deze video presenteert jullie makelaar het pand, vertelt hij/zij over de hoogtepunten en wordt er een prachtige video gemaakt die precies laat zien hoe bijzonder uw pand is.

Benieuwd naar een voorbeeld van een gepresenteerde video? Bekijk ‘m hier!