Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Eendrachtstraat 12

LEWEDORP
Icon
107 m²
Icon
kamers
€ 335.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Comfort, gemak en wonen in een heerlijk rustige omgeving? Aan de Eendrachtstraat 12 in Lewedorp staat deze fraaie tweekapper, waar al deze kenmerken samenkomen. Deze woning uit 1991 is volledig geïsoleerd en klaar voor de toekomst met een tiental zonnepanelen. Het heeft daarmee ook een energielabel A gekregen!

Daarnaast zijn door de jaren ook de nette moderne keuken en badkamer vernieuwd. Naast comfort is het dus ook nog eens een gemakkelijke woning. Het is zo goed als instapklaar en daarmee hoeft er eigenlijk niets gedaan te worden. Vervolgens ligt er voor de woning een speeltuin. Het is dus heerlijk dorps wonen met een gezellig uitzicht.

Dit alles staat op een perceel van 176 m2, met een fijne woonkamer, keuken en bijkeuken plus garage op de begane grond en een drietal slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping. De tweede verdieping, momenteel een open zolder, biedt voldoende ruimte voor een vierde slaapkamer. Dat is echter niet het enige, boven op de garage is opgebouwd. Eventueel kan hier met een vaste trap extra functie aan gegeven worden!

De entree tot de hal ligt aan de eigen oprit voor de garage. De hal geeft toegang tot het toilet, de meterkast, de trapopgang tot de eerste verdieping en komt vervolgens uit in de woonkamer.

Voorin de woonkamer is een verrassend brede zithoek gelegen. Dit geeft een mooi zicht op het groen van de speeltuin voor. Hierna volgt het eetgedeelte achterin, wat weer zicht geeft op de achtertuin. Vanuit dit deel is de keuken te bereiken.

De keuken is bij de bouw verlengd, in combinatie met de bijkeuken. Er is vervolgens nog een keer een nieuwe nette en moderne keuken geplaatst. Deze is voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Op de keuken volgt dus de bijkeuken, waar er plek is voor de witgoedapparatuur. Vanuit de bijkeuken is zowel de tuin als de garage te bereiken.

De garage biedt extra opties. Enerzijds als berging of plek voor de auto en anderzijds mogelijk voor meer woonruimte in de toekomst. Er is later nog een kap op de garage gekomen. Dit zou eventueel een extra slaapkamer in de toekomst kunnen worden. Momenteel is het ook als bergruimte in gebruik.

De eerste verdieping bestaat uit een drietal slaapkamers en de badkamer. Ook de badkamer is door de jaren nogmaals aangepakt en staat er dus prachtig bij. Het bestaat momenteel uit een inloopdouche, tweede toilet en wastafelmeubel. Voorin de woning ligt aan de linkerzijde de ouderslaapkamer en hiernaast de tweede kamer. Achterin volgen de derde slaapkamer en badkamer.

Er is een vaste trap naar zolder. Deze momenteel open ruimte kan eventueel gebruikt worden voor een extra vierde slaapkamer. Momenteel hangt er ook de Cv-ketel en hangt de omvormer van de zonnepanelen er.

Achter de woning ligt een onderhoudsvriendelijke tuin. Te bereiken via de bijkeuken of via de garage. De deur van de garage komt uit in de heerlijke overkapping. Hier kan er bijna het gehele jaar van de buitenlucht genoten worden. Achter deze overkapping staat een aangesloten houten berging. Voor dit alles is er voldoende terras voor een tweetal zithoeken. De achtertuin heeft een fijne achterom.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Onder bod
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1991
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  107 m²
 • Perceelsoppervlakte
  176 m²
 • Inhoud
  442 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.