Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Singel 23

VLISSINGEN
Icon
81 m²
Icon
kamers
€ 175.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Dit ruime vier kamer appartement is gelegen tegenaan het centrum van Vlissingen met mooi zicht op een groenstrook. Het appartement bevindt zich op de begane grond en heeft drie slaapkamers, prima woonkamer, dichte keukenruimte en een badkamer. Met een eenvoudige aanpassing is er van één slaapkamer nog een eetkamer te maken zodat u een directe verbinding heeft met de woonkamer. De keuken en badkamer zijn eenvoudig van opstelling en nog naar eigen wens aan te passen. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich nog een soort terras met doorgang naar de stenen berging. Kortom een fijn appartement op een gunstige locatie aan de rand centrum Vlissingen.

Indeling:
U komt binnen via een gezamenlijke entree met brievenbus en trappenhuis naar eerste verdieping. Via uw voordeur komt u terecht in de hal welke toegang geeft tot de drie slaapkamers, badkamer, dichte keukenruimte en de woonkamer. De woonkamer is licht te noemen heeft een mooi zicht op de gemeentelijke groenstrook.De keukenruimte en badkamer zijn eenvoudig van opstelling en nog naar eigen wens aan te passen. Verder beschikt het appartement over drie slaapkamers, één van die kamers is met een eenvoudige aanpassing bij de woonkamer te betrekken zodat er een mooie ruimte ontstaat. Aan de achterzijde van het appartement is er een terras welke grenst aan een tuin en een doorgang biedt naar de stenen berging/ schuur.

Uitgelicht:
– Bijdrage VVE circa € 100,- per maand,
– Verwarming alsmede warm water d.m.v. Intergas HRE 24 CV ketel uit 2017,
– Woonoppervlakte ca. 81m², externe bergruimte ca. 5m², Inhoud ca. 250m³,
– Stenen berging op de begane grond,
– Drie slaapkamer of aparte eetkamer en twee slaapkamers,
– Appartement voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas,
– Uitzicht op groenstrook en dicht bij het centrum en de Boulevard.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit leuke appartement? Dan nodigen wij u graag uit voor een rondleiding door dit appartement dat is gelegen op een fantastische plek in de stad. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom, geen eigen bewoning en eventueel aanwezig asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 175.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1952
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  81 m²
 • Inhoud
  250 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.