Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Schellachseweg 2e

GAPINGE
167 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Vrijstaand en landelijk wonen met één been in het buitengebied. Rust, ruimte en vrijheid zijn de woorden die deze locatie het beste omschrijven. De huidige bewoners hebben in 2002 een bouwkavel gekocht en vervolgens, helemaal naar hun eigen wensen en behoeften, deze woning laten bouwen. Dit heeft geresulteerd in een kloeke woning met onder andere een ruime woonkamer, vier slaapkamers, een werkkamer, tuingerichte keuken, ruime en fraaie tuin, en een inpandige garage. Vanaf deze locatie staat u binnen een paar stappen in het prachtige Walcherse buitengebied en toch woont u dorps. In onze ogen het beste van twee werelden.

WONEN
De woonkamer is voorzien van diverse ramen en daardoor veel daglichttoetreding. Een dubbele tuindeur zorgt voor de juiste verbinding met de achtertuin. In het midden van de woonkamer staat er een houtkachel die zorg voor de juiste sfeer. De keuken is verbonden met de woonkamer en onder andere voorzien van een gasfornuis met oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken te bereiken. Deze is voorzien van een wasmachine aansluiting en een handige inbouwkastruimte. Tevens is vanuit deze ruimte de garage te bereiken. De garage is beschikt over verwarming, elektra en een ruime toegangsdeur.

SLAPEN EN BADEN
Op de eerste verdieping zijn er vier ruime slaapkamers en een werkruimte of eventueel vijfde slaapkamer aanwezig. Een dakkapel aan de achterzijde zorgt ervoor dat er een ruime badkamer is. Deze is voorzien van een ligbad, toilet, douche en wastafel. Ook de werkkamer is voorzien van een dakkapel. Via een vlizo trap is de ruime bergzolder bereikbaar. Deze ruimte over de volledige breedte van de woning is ideaal te gebruiken als opslagruimte.

TUIN
De tuin kenmerkt zich door veel groen, maar ook terrassen en gras. Dit alles is op een symmetrische wijze met elkaar verbonden. Een vierkant terras met leibomen vormen het centrale punt van de achtertuin. Door het aanwezige groen is er in de tuin een hoge mat van privacy. Aan de voorzijde is er een ruime oprit met plaats voor drie auto’s. Aan de voorzijde grenst de woning aan het groen van het buitengebied. Kortom een fraai huis op een ideale stek.

ALGEMEEN
-De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.
-Op de garage na zijn alle ramen van de woning uitgevoerd in kunststof.
-Het keukenraam is voorzien van een screen.
-Uiteraard is de woning volledig geïsoleerd.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Gapinge is een klein dorp in de gemeente Veere en heeft ca. 520 inwoners. Het is heerlijk centraal gelegen. Zo ligt Middelburg op zo’n vijf en Veere op ca. twee kilometer afstand. Én een belangrijke meerwaarde is de korte afstand tot het Veerse Meer en de prachtige duinen en stranden van Walcheren. Bezienswaardig is de Hervormde Kerk in het centrum en de twee Vliedbergen aan de rand van het dorp.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2003
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  167 m²
 • Perceelsoppervlakte
  881 m²
 • Inhoud
  700 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.