Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Beenhouwerssingel 13

MIDDELBURG
Icon
110 m²
Icon
kamers
€ 275.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Wonen op een perfecte plek in Middelburg? Kom dan eens kijken in deze comfortabele en ruime maisonnette gelegen aan de Beenhouwerssingel 13 in Middelburg. De maisonnette bestaat uit twee woonlagen en is onder meer voorzien van drie fijne slaapkamers en een balkon op het zuidwesten. Het is gelegen aan één van de grachten in het centrum van Middelburg en op korte afstand van de winkelstraten en het winkelcentrum ‘Tref’. Vanuit de woonkamer en vanaf het balkon heb je een fraai uitzicht op de voor het complex gelegen gracht. Het appartement is middels een trap maar ook een lift te bereiken.

Indeling:

Begane grond:
De centrale hal is via twee zijden te bereiken, namelijk via de Beenhouwerssingel maar ook via het Geerepad. Aan het Geerepad bevindt zich ook de eigen berging. In de centrale hal bevinden zich de postbussen, de lift en het trappenhuis.

Eerste verdieping:
Middels de lift of de trap te bereiken galerij welke toegang biedt tot de maisonnette. Entree met toilet, meterkast en kast met opstelling cv-ketel. Vanuit de hal kom je in de ruime woonkamer met aan de voorzijde vrij zicht op de gracht en een op het zuidwesten gelegen balkon. Aan de achterzijde van het appartement is de dichte keuken gelegen en deze is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling, onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur waaronder een keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast.

Tweede verdieping:
Overloop, drie ruime slaapkamers waarvan twee aan de voorzijde en één aan de achterzijde. De kamers hebben respectievelijk een oppervlakte van 9, 13 en 15 m². Verder is er op deze verdieping nog een ruime inloopkast en een badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, tweede toilet, wastafel, douche en wasmachineaansluiting.

Algemeen:
– Bijdrage VVE €184,- per maand,
– Centrale ligging in hartje Middelburg,
– Woonoppervlakte ca. 110 m²,
– Drie slaapkamers,
– Nette keuken voorzien van inbouwapparatuur,
– Verdieping te bereiken middels lift,
– Balkon op het zuidwesten.

Om een goede indruk van deze ruime maisonnette te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor op tel. nr. 0118-689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris. Verder worden er een aantal standaard artikelen opgenomen zoals een asbest- en een geen eigen bewoning artikel.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 275.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1985
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  110 m²
 • Inhoud
  360 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.