Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Westerzicht 353

VLISSINGEN
110 m²
kamers
€ 235.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Leuk familiehuis aan een rustig hofje! Aan ruimte en mogelijkheden geen gebrek in deze tussenwoning. Deze perfecte gezinswoning bevat een ruime doorzon woonkamer en is al voorzien van een half open keukenruimte met een eenvoudige keukenopstelling. Verder beschikt het huis over 3(4) slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. De voortuin biedt ruimte aan een stenen berging en een eigen oprit waar plaats is voor uw auto. De achtertuin is op het oosten gelegen en praktisch aangelegd dit met een terras van tegels en een smalle groene border, verder biedt de achtertuin veel privacy omdat deze grenst aan een groenstrook. De woning is gelegen in de populaire Vlissingse wijk “Westerzicht”. De woning bevindt zich aan een hofje met bestemmingsverkeer nabij ontsluiting naar Middelburg, centrum van Vlissingen en de A58 en nabij scholen en winkelcentrum ‘Papegaaienburg’.

Indeling:

Begane grond:
Hal met trap naar de 1e verdieping, trapkast, toilet met fontein, lichte doorzon woonkamer en half open keukenruimte met eenvoudige keukenopstelling en een tuindeur naar de achtertuin.

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping, drie ruime slaapkamers, waarvan één met wastafel en vervolgens een betegelde badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche met glazen deuren.

2e verdieping:
Overloop met c.v.-ketel opstelling, wasmachineaansluiting en tenslotte een ruime vierde slaapkamer met dakraam.

Tuin:
De voortuin is voorzien en halfvrijstaande stenen berging met elektra, een eigen oprit en verder voldoende parkeermogelijkheid in de directe omgeving van de woning. De fijne achtertuin is gesitueerd op het oosten en is voorzien van bestrating en groene borders

Uitgelicht:
– Warm water en verwarming via een Intergas CV-combiketel 2015
– Woning is grotendeels voorzien van isolerende beglazing,
– Voortuin met stenen berging en een eigen oprit,
– Woonoppervlakte ca. 110 m2. Inhoud ca. 385 m3. Perceeloppervlakte 149 m2.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom, geen eigen bewoning, aanwezig asbest en de “Kwaaitaal”-vloer.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 235.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1975
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  110 m²
 • Perceelsoppervlakte
  149 m²
 • Inhoud
  385 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.