Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Zwanestraat 21

HEINKENSZAND
115 m²
kamers
€ 399.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Vrij wonen op een ruime kavel midden in Heinkenszand? Aan de Zwanestraat 21 mag Sinke Komejan u nu deze vrijstaande woning te koop aanbieden! De woning staat op een ruim perceel van 408 m² eigen grond, met rondom een heerlijk groene tuin gelegen. Daarnaast ligt aan de linkerkant een lange oprit naar de garage.

Binnen zet de trend van ruimte zich door. Een heerlijke ruime woonkamer, met meerdere zithoeken en een aangebouwde keuken en bijkeuken. Daarnaast ligt de extra lange garage. Boven volgen er drie ruime kamers en een badkamer. Kortom, een fijne gezinswoning die mogelijkheden biedt.

De entree ligt aan de linkerzijde van de woning, welke via de eigen oprit is te bereiken. Deze komt uit in de ruime hal, met de trap naar de eerste verdieping, toegang tot de meterkast, het toilet en als laatste de woonkamer aan de rechterkant.

De woonkamer is imposant, groter dan doet vermoeden. Dit komt doordat de keuken in de aanbouw ligt en daarmee de volledige L-vorm woonkamer is. Dit geeft meerder ruime hoeken, waaronder voorin het zitgedeelte rond de houtkachel. Achterin volgt het eetgedeelte, met zicht op de achtertuin. Eventueel zou hier een tweede zithoek gemaakt kunnen worden omdat hiernaast, voor de keuken, nog een derde hoek is. Deze hoek biedt extra mogelijkheden, denk aan een kantoor of een lekkere leeshoek.

Op de woonkamer volgt de keuken in de aanbouw aan de achterzijde. De keuken geeft verder weer toegang tot de bijkeuken, die er direct achter ligt. De keuken is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en oven. De bijkeuken heeft plek voor extra bergruimte en de witgoedapparatuur. Vanuit de bijkeuken is de tuin en de garage te bereiken.

De garage ligt aan de linkerzijde van de woning, met op de voorgelegen oprit plek voor een tweetal auto’s. Omdat de garage dieper is dan gebruikelijk biedt het ook veel extra bergruimte.

Op de eerste verdieping liggen aan de overloop drie ruime kamers en de badkamer. Doordat er voor en achter een dakkapel op de woning is geplaatst zijn het allemaal kamers van een mooi formaat. Voorin ligt links de badkamer met daarnaast de eerste slaapkamer. Hierachter volgen de tweede en derde slaapkamer. De badkamer is voorzien van douche, bad, tweede toilet en wastafel.

De tuin is zowel via de bijkeuken als de garage te bereiken. Met een perceel van 408 m2 eigen grond ligt er rond de woning een ruime tuin. Direct achter het huis ligt het terras, waar eigenlijk tot in de late uren van de zon genoten kan worden. Rechts naast de woning ligt vervolgens nog een brede strook groen, tot aan de straatkant.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 399.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1984
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  115 m²
 • Perceelsoppervlakte
  408 m²
 • Inhoud
  478 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Heinkenszand?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.