Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Marga Klompelaan 19

VLISSINGEN
Icon
115 m²
Icon
kamers
€ 550.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Onder architectuur gebouwde bungalow aan een waterpartij gelegen, met een riante woonkamer, twee slaapkamers, badkamer en inpandig te bereiken garage. Deze woning is in de populaire wijk “Rosenburg” gelegen, nabij de sportvelden, supermarkten en uitvalswegen richting de A58. Deze vrijstaande woning omvat een ruime entree, riante woonkamer met half open keukenruimte, twee slaapkamers, nette badkamer, inpandig te bereiken garage en een rondom gelegen tuin welke aan de achterzijde grenst aan een waterpartij. De tuin is doordacht aangelegd met twee terrassen welke aan het water zijn gelegen en verder padjes rondom de woning en borders welke zijn afgewisseld met bomen en groene beplanting. De totale perceel oppervlakte meet 502m².

De indeling, op de begane grond:
De entree, als een poort naar comfort, onthult meteen een toilet, de twee slaapkamers, badkamer en riante woonkamer waar ontspanning een thuis heeft gevonden. De woonkamer van ca. 37m² heeft natuurlijk licht door de vele raam partijen en mooi zicht over de waterpartij, de halfopen keuken is licht van kleur en praktisch ingedeeld. Vanuit de keukenruimte is de bijkeuken te bereiken daar bevind zich de witgoedaansluiting en een toegang tot de achtertuin. De garage is geïsoleerd en netjes betegeld verder is deze voorzien van verwarming. elektrisch garagedeur en een deur naar de tuin. Alsof dat nog niet genoeg is, presenteert het huis bij de eetkamer schuifdeuren met toegang tot de twee terrassen welke aan het water is gelegen, een idyllische plek waar binnen en buiten harmonieus samenkomen. Een plek waar je de schoonheid van elk seizoen kunt omarmen terwijl je geniet van het comfort van thuis.

Tuin:
De tuin rondom de woning heeft een uitgekiend ontwerp van groene borders, terrassen en padjes. Door het onderhoudsvriendelijke ontwerp kun je nu meer tijd besteden aan genieten van de tuin en minder aan tuinieren. Verder biedt het een eigen oprit met ruimte voor twee auto’s zodat jij en je gasten altijd comfortabel kunnen arriveren. Aan de achterzijde grenst de tuin aan een waterpartij, wat een een heerlijk gevoel van vrijheid geeft indien u op één van de terrassen vertoefd of vanuit de woonkamer uitkijkt op het water.

Uitgelicht:
-Vrijstaande bungalow met een heerlijk uitzicht over de waterpartij,
-Warm water en verwarming via een Nefit Topline uit 2021,
-De woning en garage is volledig geïsoleerd,
-Onder architectuur gebouwde woning met een energielabel C,
-Woonoppervlakte ca. 115m², inhoud ca. 550m³ en perceeloppervlakte 502 m²,
-Oplevering in overleg met verkoper.

Om een goede indruk van deze fraaie woning te krijgen nodigen wij u graag uit voor een rondleiding. Voor het maken van een afspraak hiervoor kunt u contact met ons kantoor opnemen 0118-689000.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er enkele aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer ouderdom en asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 550.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1989
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  115 m²
 • Perceelsoppervlakte
  502 m²
 • Inhoud
  550 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Tuin rondom Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.