Middenin historisch Hulst, letterlijk onder de toren van de eeuwenoude Basiliek, bieden wij diverse ruime en goed geïsoleerde appartementen aan in dit jonge (2006) en comfortabele gebouw ‘Onder de Toren’, letterlijk om de hoek van de Grote Markt en de gezellige winkelstraatjes die dit geliefde vestingstadje rijk is. Alle appartementen zijn voorzien van een eigen separate berging en parkeerplaats in de onderbouw. Dit is nou werkelijk zorgeloos wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.
Hierbij bieden we de unieke maisonnette aan. Een riant 3-kamer appartement van ca. 122 m2 op de 1e en 2e verdieping van het gebouw met een heerlijk zonneterras op het zuidwesten.
Indeling:
Begane grond:
Gemeenschappelijke entree en hal met de meterkasten, lift en trappenhuis.
1e verdieping:
Galerij met gemeenschappelijke binnentuin met jeu de boules baan. Eigen entree en zonneterras op het zuidwesten, hal met spiltrap naar de 2e woonlaag, separaat toilet met fontein, ruime bijkeuken/berging met wasmachineaansluiting en opstelling c.v.-ketel, ruime woonkeuken met dubbele tuindeur naar het zonneterras en de keukeninrichting met inbouwapparatuur in een hoekopstelling en ruime, lichte woonkamer door de twee extra grote Franse balkons.
2e verdieping:
Overloop met lichtkoepel, twee mooie slaapkamers en een ruime, volledig betegelde badkamer voorzien van ligbad, toilet, douche en wastafel.
Overig:
In de onderbouw bevinden zich de eigen berging en parkeerplaats.
Algemeen:
Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel (Remeha, bouwjaar 2006). Het gebouw is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en volledig isolerende beglazing. Woonoppervlakte ca. 122 m2.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.
Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Tevens zullen er diverse artikelen in de koopovereenkomst worden opgenomen die verband houden met de verkoop door een belegger (o.a. een geen-eigen-bewonings-artikel).
Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een
andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.
b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.
Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.
Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.
De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.