Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Haven Zuidzijde 27

BROUWERSHAVEN
Icon
90 m²
Icon
kamers
€ 325.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Op de mooiste locatie van Brouwershaven bieden wij u dit ruim bemeten appartement met een garage en extra berging annex logeerruimte achter de garage. Naar onze mening één van de mooist gesitueerde appartementencomplexen van heel Schouwen-Duiveland. Wat dit appartement zo bijzonder maakt is zowel het zicht op de binnenhaven als de historische binnenstad. Niet voor niets wordt de erker aan de voorzijde zo vaak gebruikt. Een heerlijke stek om de omgeving eens goed in je op te nemen. Er is altijd wel wat reuring met een binnenkomend zeilschip of de activiteiten op de Markt.

Het appartement beschikt over een woonoppervlakte van ca. 90 m² exclusief de garage en de separate berging annex logeerkamer. De woonlaag is op de eerste verdieping gelegen en voorzien van een woonkamer, keuken, slaapkamer en aansluitende badkamer welke is voorzien van een ligbad, aparte douche, tweede toilet en wastafelmeubel. Met name de woonkamer met de erker aan de voorzijde en het zicht is zeer ruim en licht. De totale diepte van de woonkamer met erker is ca. 12 meter!

De badkamer en keuken zijn wat gedateerd te noemen maar functioneren prima. Een bijzonder element is de berging die via het trappenhuis toegankelijk is. Deze berging is in het verleden omgebouwd tot slaapkamer met badkamer. Deze berging is echter geen woonruimte en is derhalve ook niet in het woonoppervlak meegenomen. Deze badkamer is voorzien van een douche, toilet en een wastafel. Formeel is de garage eveneens via het trappenhuis toegankelijk en heeft een globale afmeting van 3 x 5 meter.
Wanneer u op zoek bent naar een compleet appartement en de directe omgeving van uw woonlocatie ertoe doet, dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Bijzondere verkoopvoorwaarde:
Onze opdrachtgever gaat het appartement verlaten zodra er elders een appartement beschikbaar is. U kunt gewoon een bezichtiging inplannen. Wanneer u daadwerkelijk een bod wenst uit te brengen is dit pas mogelijk zodra onze opdrachtgever een huurappartement elders krijgt toegewezen. Voor meer info m.b.t. deze voorwaarde kunt u ons ook benaderen.

Het complex
Het appartementencomplex verkeert in een goede staat van onderhoud en heeft een gezonde vereniging van eigenaren. “De Muralt” bestaat uit totaal 16 appartementen. “De Muralt” staat bekend als een bijzondere locatie met fraai zicht, op loopafstand van de vele voorzieningen en het uitgestrekte wandelgebied langs het Grevelingenmeer met diverse strandjes en een uitgestrekt fietspaden netwerk. Kortom een toplocatie om te wonen en te ontspannen.

Algemeen:
– De VVE-bijdrage is € 264,- per maand;
– Voorzien van dak-, muur-, vloer- en glasisolatie, energielabel B;
– Bewoonbaar vanaf 55 jaar;
– Het complex is voorzien van een lift;
– Zeer mooi zicht op de binnenhaven;
– Op korte afstand (700 meter) van het Grevelingenmeer.

Brouwershaven:
Brouwershaven is één van de meeste onderschatte kernen van Schouwen Duiveland en is direct gelegen aan het Grevelingenmeer. Zeker na de herinrichting van het centrum. Het historische stadje heeft ca. 1.400 inwoners, waar in de zomer gezellige bedrijvigheid heerst met de prominent aanwezige jachthaven en de vele authentieke panden.
Door de gemoedelijke sfeer en gastvrijheid van de bewoners voelt iedereen zich hier welkom.
Brouwershaven beschikt over een relatief groot voorzieningenniveau en er worden verschillende activiteiten ondernomen door de aanwezige (sport)verenigingen en de scouting. Deze activiteiten zorgen er voor dat jong en oud zich in hun vrije tijd niet hoeven te vervelen. Er is een prima busverbinding. Voor de huisarts en tandarts kunt u gewoon in Brouwershaven terecht. De afstand tot de Randstad is relatief klein. Via de Brouwersdam of de N59 is Rotterdam binnen een uur autorijden te bereiken. Werken in de Randstad en wonen in het mooie Zeeland is een prima mogelijkheid in Brouwershaven.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Onder bod
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1998
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  90 m²
 • Inhoud
  300 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.