Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Kaersemakerstraat 11

ZIERIKZEE
85 m²
kamers
€ 269.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Net buiten de stadsgrachten van het historische centrum van Zierikzee mogen wij u aanbieden deze tussenwoning met vrije achterom. Het Havenplein is letterlijk op 500 meter van de voordeur gelegen en het uitgestrekte park Kaaskenswater op nog kortere afstand, nl. 400 meter. In deze straat treft u enkel bestemmingsverkeer en ervaart u een hoge mate van rust en privacy.

Naast de bijzonder goede locatie beschikt deze tussenwoning over een diepe tuin van maar liefst 14 meter. Het totale perceel meet een oppervlakte van 160 m² eigen grond. Kortom, deze woning heeft heel wat te bieden!

De woonkamer is licht en heeft achter een fraai zicht op de diepe tuin. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer welke is voorzien van een douche en wastafel. Via een vlizotrap is de bergzolder toegankelijk. Kortom de ligging en de aanwezigheid van drie slaapkamers vormt een ideale eengezinswoning in dit prijssegment.

Algemeen kunnen we stellen dat de woning goed onderhouden is, echter dient het e.e.a. gemoderniseerd te worden. In 1978 is de aanbouw gerealiseerd, over de gehele breedte is ca. 2,5 meter uitgebouwd waardoor de schuur aan de woning grenst.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Rustige woonlocatie nabij voorzieningen en de binnenstad;
– Fraaie tuin ca. 14 x 6 meter, op het noorden;
– Perceel oppervlakte 160 m² eigen grond;
– Schuur 4 meter x 1,5 meter;
– Woonoppervlakte 85 m²;
– Voorzien van 3 slaapkamers;
– Geheel verkeert in een goede staat van onderhoud;
– De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing;
– Vrije achterom, laatste in de rij wat de nodige privacy geeft;
– Parkeren voor de deur mogelijk. Parkeren met parkeerontheffing blauwe zone. Kosten vergunning ca. € 36,- per jaar;
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling
Begane grond:
Hal met rechts de meterkast, links het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Tevens is er in de hal ook nog toegang tot een trapkast/kelder. Via de hal zijn de keuken en de lichte woonkamer toegankelijk. De aanwezigheid van een schuifpui in de achtergevel maakt het een extra lichte woonkamer. Via de keuken is er toegang tot de aangrenzende schuur waar ook de Cv-opstelling hangt en waar de wasmachineaansluiting is te vinden.

Eerste verdieping:
Op de verdieping bevinden zich naast de overloop drie slaapkamers alle met een vaste kast. De badkamer is aan de voorzijde gesitueerd en voorzien van een douche en wastafel.

Tweede verdieping:
De zolder is toegankelijk middels een vlizotrap en doet dienst als bergzolder.

Zierikzee
Zierikzee heeft een regiefunctie op Schouwen-Duiveland. Qua voorzieningen wordt het dan ook gezien als het middelpunt van Schouwen-Duiveland met de aanwezigheid van voortgezet onderwijs, goede busverbindingen en een breed scala aan winkel- en sportvoorzieningen. De Randstad is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Rotterdam is te bereiken in 45 minuten autorijden. Op korte afstand liggen onder andere het prachtige krekengebied in Ouwerkerk en de Oosterschelde met zijn vele strandjes. Daarnaast, op krap 15 minuten autorijden, vindt u de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • In_verkoop_genomen
  € 269.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1962
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  85 m²
 • Perceelsoppervlakte
  160 m²
 • Inhoud
  364 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zierikzee?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.