Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Oostgatlaan 8

KOUDEKERKE
194 m²
kamers
€ 950.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

*NVM OPEN HUIZEN DAG*
Zaterdag 6 april 11:00-15:00 uur.
U bent van harte welkom!

Bent u op zoek naar een eigen plek aan de Zeeuwse kust waar u de zee kunt horen ruisen? Een unieke kans op een locatie met de zee, bos en duinen in de nabijheid en omgeven door natuur. Oostgatlaan 8 is een complete villa met een fraaie tuin. Het geheel staat op een kavel van 872m², is goed onderhouden, in 2021 nog voorzien van een nieuwe, luxe keuken en recent nog van zonnepanelen. Het geheel is te gebruiken als permanent verblijf maar ook als tweede woning. Uw droom, om uw vrije tijd, samen met familie of vrienden door te brengen aan de Zeeuwse kust, is hier te verwezenlijken.

LOCATIE
Wat meteen opvalt is de ligging aan de rand van een bebouwde omgeving. Hierdoor grenst de woning aan de achterzijde aan een bosstrook van Staatsbosbeheer waardoor er een hoge mate van privacy is. Ook in de nabije omgeving is er veel groen en natuur, dit versterkt het woongenot. Vanaf deze locatie staat u binnen enkele passen lopen aan de voet van de duinen en toch kenmerkt het geheel zich door de aanwezigheid van rust. Voor westenwinden ligt de tuin in de luwte. Wat ons betreft een ideale combinatie.

WONEN
De woonkamer is heel licht en zeer ruim bemeten met als blikvanger de haardpartij. Door aanbouw van twee ‘vleugels’ heeft het geheel veel extra ruimte. De linkervleugel maakt onderdeel uit van de leefruimte op de begane grond en is momenteel in gebruik als extra living. Zowel vanaf deze plek als vanuit de rest van de woonkamer is er zicht op en verbinding met de fraaie tuin.
In 2021 is de keuken geheel vernieuwd. Deze luxe ruimte is voorzien van een koelkast, vaatwasser, Quooker, inductie kookplaat met afzuiging en oven. Aansluitend is er in de rechtervleugel een praktische bijkeuken voorzien van wasmachine- en cv opstelling. Achter de bijkeuken is er nog meer ruimte welke momenteel dient als kastenruimte.

SLAPEN & MEER
Drie slaapkamers en een ruime badkamer op de eerste verdieping maken het geheel goed bruikbaar als familiehuis. De hoofdslaapkamer is ruim bemeten maar ook de andere slaapkamers zijn zeer goed bruikbaar. Alle slaapkamers hebben een eigen toegang tot een balkon. De woning is namelijk voorzien van een balkon aan zowel de voor- als achterzijde. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en een ligbad. Vanaf de overloop is via een vlizo trap toegang naar de ruime bergzolder, ideaal voor het opslaan van spullen.
Beide vleugels hebben ook ruimte op de eerste verdieping. Beide ruimtes zijn goed te gebruiken als hobbyruimte of werkruimte aan huis. Voorheen waren deze ruimtes in gebruik als slaapkamer. Diverse ronde ramen en een dakraam zorgen op een speelse manier voor voldoende daglicht.

TUIN
Een groene oase met mooie en symmetrische zichtlijnen. De tuin wordt met veel zorg en aandacht onderhouden en dat is duidelijk zichtbaar. Er zijn diverse borders en terrassen, afgewisseld met gras. De in 2020 geplaatste stenen berging is een goede aanvulling op het geheel. Deze berging is goed te gebruiken voor de opslag van tuinspullen. Er zijn diverse terrassen aanwezig die elk hun eigen zonligging hebben waardoor het mogelijk is om een plekje in of juist uit de zon op te zoeken.
Parkeren kan op eigen terrein, op de grote oprit aan de voorzijde is plaats voor diverse auto’s.

IN HET KORT
-Grotendeels vloerverwarming op de begane grond.
-Bouwjaar woning 1990, vleugel westzijde 2002 en de stenen berging is uit 2020.
-Schilderwerk (grotendeels) uitgevoerd in 2022 en 2023.
-8 zonnepanelen uit 2023.
-Oplevering in onderling overleg.

DISHOEK
Dishoek ligt in een smalle, maar prachtige strook natuur met duinen en bossen die een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat hier vanzelf. De Zeeuwse parel aan het zonnigste zuidstrand van Nederland. Genieten begint hier: onder aan de duinen van Dishoek. Prachtige stranden aan uw voeten. Branding en een zilte bries strelen de zintuigen. Heerlijk uitwaaien langs de vloedlijn; de kinderen kunnen er veilig zwemmen, schelpen en garnaaltjes zoeken, vliegeren en zandkastelen bouwen. Dishoek is ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Domburg, Veere, Vlissingen, Middelburg en het bourgondische België.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 950.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1990
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  194 m²
 • Perceelsoppervlakte
  872 m²
 • Inhoud
  740 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.